2015 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

Isblaivinimas vilnius kaina

Vilniaus miestas ir LT. Yra kainos rekomendacijos - nuolaida. Detoksikacijos su vienu lašinimo kursu, dienos stacionare kaina – 1000 . Išblaivinimas stacionare – tai iki dienų trunkanti išblaivinimo paslauga, kai pacientui. Visų paslaugų kainos nurodytos skyrelyje „Mokamos paslaugos“.


Isblaivinimas vilnius kaina

Jums suteiktos paslaugos kokybę balais nuo (l. blogai) iki (l. gerai):. Ambulatorinis išblaivinimas – tai iki dienos trunkanti išblaivinimo paslauga, kai. Asmens išblaivinimas Klaipėdos mieste.


Neabejotinai,nepamatuotas saikas pacientams kainuoja ilgai trunkančias pagirias, . Priklausomai nuo ligonio . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. ISBLAIVINIMAS NAMUOSE VILNIUJE VISĄ PARĄ, ISBLAIVINIMAS. Atlygis pagal susitarimą, bet ne didesnis, nei egzistuojančios kainos darbo rinkoje. Lašelinė, išblaivinimas , ligoninė. Internetiniuose skelbimuose pagirių gydymo.


Gydymo kaina : 2- 2Eur. IŠBLAIVINIMAS VILNIUJE VISĄ PARĄ, IŠBLAIVINIMO PASLAUGOS TEIKIAMOS VISĄ PARĄ . Kaina galutinė Peržiūrėti . Pardavėjo kontaktus ir skelbimą skaitykite. Kvalifikuoti ir patyrę psichiatrai. DETOKSIKACIJA NUO ALKOHOLIO PACIENTO NAMUOSE VISĄ PARĄ, GYDYTOJO TOKSIKOLOGO IŠKVIETIMAS Į NAMUS . Konsultacija, jei gydymas yra nutrauktas ilgiau nei mėn.


Paciento gydymas jo namuose po ilgalaikio alkoholio vartojimo bei esant . ASMENS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS PASLAUGŲ KAINOS PAGAL ASMENS SVEIKATOS. VILNIAUS UNIVERSITETINĖJE LIGONINĖJE, SĄRAŠAS IR KAINOS. Jaunuolių narkotinės abstinencijos ( detoksikacija ) gydymas (IV priklausomybių psichiatrijos skyrius). Užtikrinta kokybė, geriausia kaina ir ilgametė patirtis. Patikėkite ši darbą mums už Jums prieinamą kainą.


Isblaivinimas vilnius kaina

Mūsų kepenys – pats efektyviausias kenksmingų . Isblaivinimas namuose Gargzdai,Kodavim.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai