2015 m. lapkričio 23 d., pirmadienis

Superku kompiuterius utena

Superku kompiuterius utena

Domina tiek veikiantys, tiek su defektais - svarbu, kad turėtų dar. Prisijunk ir rask savo . Pirk parduok Utena ,Ignalina,Anyksciai has 6members. SUPERKU NEŠIOJAMUS KOMPIUTERIUS SU DEFEKTAIS. Kontaktai, atsiliepimai. Kokybiškas REMONTAS telefonų, kompiuterių , planšečių ir navigacijų.


Superku kompiuterius utena

Superku Lietuvoje, įmonių paieška Info. Visi perku kompiuterius skelbimai - perku kompiuterius skelbimų paieškos. Gamintojo garantija: Ne. Rašyti laišką autoriui. Parduodu sklypą Utenos rajone.


TAISOME KOMPIUTERIUS ,PLANSETES, TELEFONUS IR KITA, SUPERKAME VISKA KAS TURI VERTE,VISA LIETUVA. Komputerių plokštės I B, 3. EMP Recycling superka elektronikos, spalvotųjų metalų ir katalizatorių atliekas. Kompiuterių plokštės I A, 6. Surenka buitinę techniką ir elektroniką iš gyventojų ir įmonių. Priminsime, kad Utenos rajono savivaldybės mokyklų penktokai jau nuo. Mes superkame trijų metų senumo ir naujesnius panaudotus kompiuterius iš įmonių.


Priežastis yra ta, kad įmonės gana dažnai keičia savo . Negarantinis telefonų ir planšetinių kompiuterių remontas. Toks taisymas apima: dužusio ekrano, liečiamo stiklo keitimą, drėgmės pažeidimų šalinimą, krovimo . Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius? Atneškite jį į vieną iš TOP CENTRO parduotuvių ir mes pasirūpinsime Jūsų sena buitine . Nemokamos konsultacijos ir malonus aptarnavimas. Meistro atvykimas į namus Šiaulių ir Panevėžio mieste nemokamas.


PErkaME vErtingus daiktus. Suteikiame paskolas už užstatą. Refinansuojame paskolas, projektus. Taisome mobiliuosius telefonus, kompiuterius. Anykščių rajone,gyvenvietėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai