2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

Isparduotuve kaune

Brangesnis, skirtas „Samsung“ telefonams taip pat kraus tik 5W galia, nors. Jis nebrangus tačiau nors ir rašoma, kad jis yra greito įkrovimo. Taigi sužinokime daugiau apie greito įkrovimo kroviklius.


Android išmaniuosius telefonus. Visų pirma, jūs neturėtumėte krauti savo telefono per naktį – tai savaime.

Todėl bandydami savo telefonui padėti, dažnai jam tik „trukdote“ . Akumuliatorių įkrovikliai ir pakrovėjai - paleidėjai. PagrindinisGPS PRIEDAIĮkrovikliai ( pakrovėjai )1xUSB 2. Baterijos ir įkrovikliai mobiliesiems telefonams ir susiję produktai. Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse. HAHNEL TRIO CHARGER FOR GOPRO HERO 43.


Unikalus išmanusis pakrovėjas su pažangiomis įkrovimo technologijomis visų rūšių.

BATERIJOS IR ĮKROVIKLIAI ( TELEFONAMS , PLANŠETĖMS) 4Worl Acme, ActiveJet. Netinkami telefonų pakrovėjai gali ir visai nekrauti Jūsų išmaniojo. Tačiau susitarti dėl bendro standarto gamintojai neįstengė, todėl dabar egzistuoja apie tuzinas greito įkrovimo technologijų, kurių kiekvieną turi . Nuo šiol kraukite savo telefoną greitu krovimu ir automobilyje ! Micro -USB“ ir „USB-C“ jungtis turinčius telefonus tuo pačiu metu. Akcijos, priedai telefonams , išmanieji laikrodžiai ir apyrankės, ausinės ir kolonėlės, krovikliai, automobilių prekės ir kiti išmanūs daiktai. Samsung Universal Micro USB Data And Charger Cable 1. Bevielis greitas pakrovėjas , W galingumo.


Greito krovimo autobomilinis įkroviklis ir USB laidu. Forever 1A Compact Design Car Charger Micro USB (Universal) 2m Cable Euro CE (EU Blister). Svarbiausi dalykai apie telefonų greitojo įkrovimo technologiją: kaip veikia, kuo skiriasi ir kiek ilgai ištveria baterijos . Universalūs krovikliai gali būti pritaikyti betkokiam telefonui ir įrenginiui. Trūksta: krovimo Greitas baterijos krovimas – mitai ir faktai – MyDroid. Savaime suprantama normalu, kad ne vieną taip dažnai reikalingas krovimas erzina, o tie kuriuos išeina pakrauti per pietų pertrauką daug . Satechi Aluminum Type-C Wireless Charger.


Nonda ZUS Smart Car Charger and Car Locator.

Kanex 4-Port USB Wall Charger with EU Prong - 4. Tinka šiems telefonams : . Xiaomi Mi Wireless Charger belaidis, lengvas ir greitas telefonų pakrovėjas. Pakrovimas: Xiaomi Mix 2S. Atitinka Qi Wireless pakrovimo standartui.


O gal įpratote krauti telefoną naktį? Greito įkrovimo funkciją palaikantiems telefonams kuriamos specialios baterijos, todėl ši funkcija joms . USB krovikliai (buitiniai ir automobiliniai) telefonams ir planšetėms. Krovikliai išmaniesiems telefonams , planšetams. USB Tellos Circular Charger X0(m, A).


Galima tik su Wireless Charger Duo Pad. A, 10W, Greitas krovimas. Fast Wireless Charging 2. Baseus belaidis kroviklis tinka įkrauti mobiliuosius telefonus bei prietaisus palaikančius belaidį . Belaidis kroviklis Baseus Induction Charger Simple, juodas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai