2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Buitine technika siauliai draugystes 19

Adresu Šiauliai , draugystės prospektas 16. Elektrinių buitinių aparatų arba prietaisų didmeninė prekyba. Daneka, UAB virtuvės ir vonios buitinės technikos studija, esanti Kaune, Pramonės pr.


Prekyba buitine technika ir buitinės technikos remontas. AB Šiaulių bankas Kauno fil. Paliekami daliniai baldai bei buitinė technika. Draugystės , Kaunas. Namą administruoja įmonė.


Butas nuomojamas su visais bute esančiais baldais, buitine technika , . Erdvus, šiuolaikiškai įrengtas vonios kambarys. Butas tvarkingas, yra reikalingi baldai ir buitinė technika , balkonas,. DARBO LAIKAS: Pirmadienis-Šeštadienis 9- 19val.


DELFI - Pirmadienį, 16. Pasak ugniagesių, pastatas labai didelis . EMP Recycling superka elektronikos, spalvotųjų metalų ir katalizatorių atliekas. Surenka buitinę techniką ir elektroniką iš gyventojų ir įmonių.


Platus ir kokybiškų buitinių prekių asortimentas, palankiausios išsimokėjimo sąlygos bei kainos. TAISOME buitinę techniką. Buitinės technikos serviso centrai.


Buitine technika siauliai draugystes 19

Parduodamas tvarkingas k. Tvarkingas 2-jų kambarių butas su baldais ir buitine technika -Tvarkingas 2-jų. PATALPŲ PLOTAS: - Svetainė sujungta su virtuve 2kv. PREKYBOS CENTRAS „ERMITAŽAS” Tilžės g. SU VISAIS BALDAIS BEI BUITINE TECHNIKA ! Didmeninė prekyba buitine technika , šildymo technika.


Remontuojame buitinę techniką , gaminame raktus bei teikiame avarinio butų ir automobilių atrakinimo paslaugas. LT-4435 Kaunas, Kauno m. OGMINA, Specializuota buitinės technikos ir elektronikos parduotuvė. Kauno rajonų savivaldybės tiesia draugystės tiltus. A vyks atsakomoji dvikova su Klaipėdos „CSC Telecom- Mėmeliu“ dėl patekimo į LRF taurės finalo ketvertą. Prieš dieną - val.


Buitine technika siauliai draugystes 19

Beje, aplinką, buitines sąlygas norėsis pagerinti ir asmeniniame gyvenime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai