2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Siauliu kolegija priemimas

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Tapti Šiaulių valstybinės kolegijos studentu galima dviem būdais – dalyvaujant bendrajame.


Lietuvos kolegijos bendrą informaciją studentams apie priėmimą į studijas. Jeigu dar neapsisprendei dėl studijų – kviečiame pasidairyti , ką šiemet siūlome stojantiesiems, rinktis tikrai yra iš ko ❗️ Jei esi .

Bendrasis priėmimas prasidės birželio d. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija (KMAIK). Klaipėdos valstybinė kolegija (KVK).


LAMA BPO skelbia, kad bendrojo priėmimo II etapo kvietimai stojančiuosius. Tiesioginis priėmimas – paskutinės minutės galimybė norintiems studijuoti . VK) primena, kad tęsiasi ne tik .

Lietuvos verslo kolegija (LTVK) tiesiogiai priima prašymus dėl studijų į valstybės. Paminėtina Panevėžio kolegija , Šiaulių valstybinė kolegija , . Onutė Raščiuvienė (motinystės atostogose) Tel. Jau aiškūs šių metų bendrojo priėmimo rezultatai – Šiaulių valstybinėje kolegijoje naujus studijų metus pradės beveik 6pirmakursių.


Tikėtina, kad šiemet šios . Pasibaigus bendrajam priėmimui LAMA BPO informacinėje sistemoje universitetai ir kolegijos sumuoja rezultatus. Atskirasis priėmimas balandžio – rugsėjo mėnesiais organizuojamas į mokamas studijų vietas. Pažintis su Šiaulių kolegija Sausio d. Priėmimo tarnyba: Aušros al.


Jie pristatė studijų programas, supažindino su priėmimo sąlygomis, mokymosi . Visi kolegijos absolventai, turintys atitinkamos studijų krypties profesinį. MRU priėmimo taisyklės į papildomąsias studijas. Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla ir Šiaulių kolegija per pagrindinį priėmimo etapą pakvietė studijuoti netgi daugiau studentų, negu pernai.


Apie tai, kuo gyvena Šiaulių regiono darbo rinka, kokių patarimų. Dėl Šiaulių kolegijos pertvarkymo pakeitimo. Kolegijos centrinius rūmus adresu: .

Studijų paroda Šiaulių valstybinėje kolegijoje. Pirmieji stojimo rezultatai: į kolegiją pateko ir su vos balo iš 10. Prašymai studijuoti teikiami iki liepos d. Kauno technologijos universitetu, Šiaulių universitetu ir kitomis aukštosiomis.


Kauno kolegijoje gerbiama studentų nuomonė – studentų deleguoti atstovai. Ligonių kasos stebėtojų tarybos posėdyje . Tarybos, Tarybos kolegijos veikla, . Nominaciją pristatė AB „ Šiaulių bankas“, nugalėtoją paskelbė ir statulėlę. Nugalėtoją paskelbė ir statulėlę įteikė Utenos kolegijos direktorius .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai