2016 m. kovo 7 d., pirmadienis

Rasiklis telefonui

Rasiklis telefonui

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Liečiamo ekrano rašiklis Padidinti. Mes turime skaitmeninių pieštukų ekranams tokių gamintojų kaip MICROSOFT, SAMSUNG, XD DESIGN, LOGILINK ir kitų. Automatinis tušinukas su lietikliu. Metalinis korpusas su sidabro spalvos detalėmis.


Skirtas ne tik rašymui, bet ir išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių . Valdymo lazdelė - tai specialus įvesties rašiklis skirtas telefonams su liečiamuoju ekranu. Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai. Išmaniuosius telefonus su didelės įstrižainės ekranu pasirinkę pirkėjai taip išnaudoja visas planšetofono funkcijas. Tačiau įvedimo rašiklis praverčia ir ne tik.


MagGetz (magnetic gadgets) - pavyzdžiui, dėklą telefonui ,. Tušinukas sensoriniam ekranui, telefonui , . Visiškai naujas, aukštos kokybės jutiklinių ekranų rašiklis kartu su tušinuku – 2. Priekyje esantis pasukamo mechanizmo rutulinis rašiklis su jutikliniu rašikliu. Jei jūsų mobiliam telefonui ar planšetiniam kompiuteriui yra reikalinga papildoma . Rašiklis išmaniesiems telefonams , planšetėms. Daugiafunkciniai rašikliai Reklamos agentūra, verslo dovanos, reklaminė atributika,.


Rasiklis telefonui

Apple pencil Kartais naudojantis „iPad Pro“ prireikia didesnio preciziškumo. Todėl mes sukūrėme „Apple Pencil“ kuris padės išplėsti „iPad Pro“ lietimui jautraus . Palygink skirtingų parduotuvių. LG telefonais sukurti tapti neatsiejama jūsų gyvenimo būdo dalimi.


Originalus Sony Ericsson G9telefonui. Esant poreikiui galima naudoti bet kokiam įrenginiui. Forumas Viskas apie mobilius telefonus Bendros diskusijos. Liestukai, stylusai Sony telefonams ir planšetėms. Plastikinis rašiklis liečiamam planšetės ekranui.


Rasiklis telefonui

Neperšlampamas dėklas telefonui. Išmaniausias rašiklis – tas, kuris nerašo ant popieriaus? Gaukite specialią nuolaidą šiam. Kristiana - nesenstančio grožio paieškos, beribė prabanga, patenkinti net išrankiausių moterų norai.


Vardiniai grožio produktai, parfumerija, kosmetika ir . Logo spauda, LOGO GRAVIRAVIMAS, LOGO spausdinimas TAMPOGRAFIJA T. Didžiulis kuprinių, mokyklinių prekių pasirinkimas. Kanceliarinės, biuro prekės, kopijavimo popierius, verslo dovanos, antspaudai, plunksnakočiai. Trūksta: telefonui 3d rasiklis skelbimai - Skelbiu. PLA plastiko, 3D rašiklis. Prekiaujame naujais, naudotais mobileisiais telefonais.


Naujojo „Samsung Galaxy Note 10” įvesties rašiklis taip pat naujesnis. Note“ serijos išmaniuosius telefonus yra pamėgę .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai