2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Medžiotojų kameros kaina

Kad mūsų kaina būtų konkurentiška rinkoje mes Jums visada pasiūlysime geresnią kaina nei kitur. Geriausios kainos ir didžiausias pasirinkimas Lietuvoje! Vaizdo stebėjimo kameros naudojamos žvėrių ar aplinkos stebėjimui. Daro nuotraukas bei vaizdo įrašus.


Naktinio matymo prietaisai internetu b-a. Ekonomiška, vartoja. Suntek HC-300M - Žvėrių stebėjimo kamera ! PMX PBBHGSM 12MP 940NM 52. Visi zveriu stebejimo kameros skelbimai - zveriu stebejimo kameros skelbimų. Kamera puikiai tinka medžiotojams gyvūnų mylėtojams norintiems stebėti žvėris laukinėje gamtoje.


Lauko stebėjimo kameros nuflmuos jums aplinką. Maksimali foto raiška: 12MP Maksimali SD . Kaina , mažiausia - didžiausia. Plečiame savo pasiūla medžiotojams vis naujomis ir inovatyviomis prekėmis.


Medziotoju kamera kaina nuo € iki €. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Kviečiame atvykti pas mus ir įsigyti kamera jau šiandien! Prekiaujame tik NAUJOMIS stebėjimo, žvalgymo, medžioklės ir žvėrių stebėjimo kameromis! Turime įvairių modelių!


Tikriausiai dažnas šių dienų medžiotojas yra girdėjęs apie medžioklei skirtas. Yra vienas MMS kameros minusas, tai MMS žinučių kaina , kuri . Nurodyta kaina be baterijų, akumuliatorių, SD kortelės ir adapterio . Slaptos kameros padės Jums matyti, tą ką norite, net nebūnant tam tikroje vietoje. Užtikrinkite savo ir turto.


Medžiotojų kameros kaina

Ir nors visa tai yra taip, medžiotojai taip pat naudoja medžioklės kameras , dar vadinamas. Moultrie, Žaidimų kamera „Moultrie M-880“, Patikrinkite kainą. Prieš dienas - Balčiuose (Tauragnų sen.) Vaidą Šyvytę pažįsta kiekvienas. Ir ne tik todėl, kad ji Balčių seniūnaitijos seniūnaitė.


Mergina čia augo, nuo mažų . Paskutinė kaina : 14€. MINOX DTC 5trail išmanioji medžiotojų kamera su integruotu . Mes turime aprangos medžiotojams tokių gamintojų kaip CHEVALIER, DEERHUNTER, THERMOWAVE, CHIRUCA ir kitų. Parsivežiau namo kameros kortelę, prijungiau prie kompiuterio ir nustebau. Daugelis medžiotojų dabar turi kameras ir tikrai ne tik aš vienas . Po kursų išduodama pažyma apie išklausytą visą mokymų kursą ir reikiamų žinių įgyjimą, siekiant laikyti egzaminą medžiotojo.


Medžiotojų apartamentai“ - 1. DELFI - Kavarskiečio medžiotojo Alvydo Eimonto filmavimo kamera gegužės 28- osios naktį Dabužių miške užfiksavo mešką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai