2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Laisvu ranku iranga bluetooth pajungimas

I2b6mImmM Mano facebook puslapis skirtas prekėms iš Kinijos: . Labai pravartu žinoti, kad laisvų rankų įranga automobilyje ne tiktai prideda komforto. Pastaba: jei norite skambinti naudodami laisvų rankų įrangą , pirmiausia prijunkite ausines. Pats naudojau kol pasikeičiau.


Suporuotos laisvų rankų įrangos prijungimas prie telefono.

Laisvų rankų įranga automobiliams, motociklams, su bluetooth funkcija. Parrot, Huawei, Samsung, Plantronics ir kt. Prisijungę, įrenginiu galite . Dėkojame kad pirkote Jabra SP2Bluetooth.


Jums pradėti naudotis ir . Iš rastų prietaisų sąrašo pasirinkite laisvų rankų įrangą (BH07). Prijungę telefonus prie .

Gamintojo kodas: IFBTCK03. Garantinis aptarnavimas: mėn. Kaip tvarkyti mano įrenginius. Per telefono sąsają Jūsų automobilis yra sujungtas su Jūsų suderinamu išmaniuoju telefonu. Bluetooth “ laisvų rankų sistema su colių spalvotu ekranu.


Visos teisės saugomos įstatymo. Nokia“, „Nokia Connecting People“ ir. Nokia Original Accessories“ logotipas yra paprasti arba registruoti „ Nokia. Tai padarius, Toyota irgi išjungia Bluetooth. Nenoriu tikėti, kad HSD sistemą sugalvoję inžinieriai nepadarė . A2DP ARCP - muzikos įrašų valdymui DeepSleep rėžimas.


Dviejų telefonų pajungimas vienu metu. Jabra Drive, Automobilinė laisvų rankų įranga. Aukštos kokybės garsas. Ilgas budėjimas iki dienų.

Galimybė pajungti telefonus. Skambučiai kritiniais atvejais. BLUETOOTH automobilinė laisvų rankų įranga ir prie laisvų rankų įrangos prijungtas elektroninis įrenginys veikia naudodami . Laisvu ranku iranga Jūsų telefonui ir automobiliui. Greitas pristatymas, galima grąžinti per d. Multi-point, galimybė pajungti telefonus Pristatymas per 1-d.


BLUETOOTH laivų laisvų rankų įranga ir prie laisvų rankų įrangos prijungtas elektroninis įrenginys veikia naudodami. Sveiki, ar galima pajungti laisvu ranku iranga nokia BH-6? Ar imanoma suporuoti mobilu su masinos laisvu ranku iranga (jei tokia yra).


Gal kas zino kas cia per daiktas? Itariu cia bus ale laisvu ranku iranga :D , bet bandziau pajungti tel per bluetooth ir neranda jis tos irangos, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai