2016 m. balandžio 26 d., antradienis

Daiktai urmu

Gauta nauja AB ir ABC kategorijos smulkios buitinės technikos palečių siunta! Dirbame be išeiginių bet kuriuo metu, tik reikia iš anksto . PAMPERS SAUSKELNES URMU MAZIAUSIAS KIEKIS 1PAKU PRIIMAMI UZSAKYMAI KAINOS GALIOJA NUO GRUOZIO 14D. Darbo rūbai urmu – Pramonės g. UŽ SAVIKAINĄ šparduodamos tiesiai IŠ INDIJOS atkeliavę skaros, rankinės, apyrankės, kaklo papuošalai, džinsai Papuošalų . Didmeninė prekyba bric-braku iš Anglijos, Bognoro miesto.

Dominuoja įvairūs daiktai : buitinė. Visi daiktai urmu skelbimai Vilniuje - daiktai urmu skelbimų paieškos rezultatai Alio. Integruotų lietuvių kalbos ir raštijos išteklių informacinė sistema pigūs daiktai , parduodami urmu. Sveiki, ieškau kas pardavinėja urmu ar paletėmis įvairius daiktus , domina viskas už gera kaina. Kalėdinės girliandos, dekoracijos ir kt urmu.


NAUJI RŪBAI, AVALYNĖ IR DAIKTAI. Rūbai ir batai urmu įvairiam skoniui, skirtingų kategorijų taip pat prefesionalios valymo ir skalbimo priemonės. Nauji rūbai urmu – galimybė ne tik sutaupyti, tačiau ir praplėsti. Prekiaujame seimyniais maisais is Anglijos ir swedijos,kg kaina 7.

Išskirtinės kokybės CREAM kategorijos devėti drabužiai urmu. Dėvėti rūbai, avalynė, indai, žaislai, daiktai urmu. Sandėlio išpardavimas už mažesnę kainą nei savikaina. Kaina nuo iki € už kg) Rūbai: . Tex Trade UK – lyderiaujantis dėvėtų drabužių tiekėjas urmu.


Aš turiu ir vokiečių palečių, ten konkrečiai irgi yra su daiktais , ten jau batų nerasite, drabužių nėra, grynai daiktai , tos paletės kaina 3eurų, . Kiti reikmenys: 3D patalyne urmu Utena. Parduodame 3D patalynes komplektus urmu. Laukiam naujų savininkų.


Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu DAIKTAI URMU PANEVEZYS. DELFI - Grybavimo sezoną rugpjūčio viduryje pradėję turgaus prekiautojai Antanas ir Virginija – verslo ir gyvenimo partneriai. Didmena žaislais iš Vakarų Europos Pamėgti daiktą Pašalinti iš mėgstamų. Ekologiški nauja šaknis augalų sterolio fitosterolio esteriai urmu papildas.


Iš jų kartus teko daryti . Puslapis iš - Daiktai į gimdymo įstaigą IV dalis - parašė. Siūlome geros kokybės dėvėtus drabužius urmu iš Švedijos. Nėra žaislų, knygų, namų apyvokos daiktų.


Jei turite gerai išlaikytą drabužį, kuriam norite surasti naują šeimininką – atneškite jį mums.

Norėdami užtikrinti, kad daiktai greičiau iškeliautų į kitas rankas, . UZDARIMO PROGA LOMBARDAS ISPARDUODA SAVO PREKES URMU KAINOMIS. Urmu telefonai ir kiti daiktai. VISOS PREKES TURI ISIGIJIMO . Garsių pasaulio gamintojų rūbai urmu – už gerą kai . Internetinė parduotuvė, kurioje rasite įvairiausių prekių: auto prekės, vaikų prekės , laisvalaikis, grožis, sveikata, žaidimai, žaislai, originalios dovanos. Importo ir eksporto didmeninė prekyba: daiktai iš Vokietijos, Lenkijos, Anglijos ( UK), Kinijos, Italijos, Turkijos, Baltarusijos bei kitų pasaulio šalių . Galima pirkti po vieną paletę.


Siūlome labai gera kaina, nuo tikros žaislų vertės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai