2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Vgtu skaidres

Vgtu skaidres

Prezentacija pagal profesionalų požiūrį, arba pamirškite migdančias skaidres. Anotacija lietuvių kalba ×(į darbą įsegti atspausdintą iš „mano. vgtu.lt“ ir su vadovo parašu). Vilniaus gedimino technikos universitetas vgtu vizija, misija, tikslai. Vidutinės trukmės tikslai.


Vgtu skaidres

Po to jau patys ieškojo informacijos ir ruošė pristatymus apie jas. Kiekvienam reikėjo įdėti nemažai darbo kuriant pranešimą: vieni ruošė skaidres , . Mokiniai paruošė ir skaitė pranešimą tema „Otaku, kas tai? Europos erdvinio planavimo stebsenos tinklo (EEPST, anglikas sutrumpinimas ESPON) projekt apvalga E. KTU universiteto Fizikinės elektronikos institutas iii) KTU Architektūros ir statybos institutas. Guzavičiaus skaidrės apie Socialinių ekonominių reikalų ir darbo. Skaidrės , naudotos posėdžio metu.


LT destytojas demonstruoja savo arogancija, medziaga paskaito is skaidres ir tiek . VGTU Termoizoliacijos institutas. Antroje skaidrėje turi būti pateikties turinys su nuorodomis į kitas skaidres , . IR JŲ SAVYBĖS Statybinė mediena. KONSTRUKCINĖS MEDŽIAGOS. Visko ko išmokome, tai daryti skaidres. Nes beveik kiekvienas modulis to reikalavo.


Jautėsi, kad specialybėje atsirado daugiau įvairių dalykų . Atestacijos skaidrių šablonas. Beamer), savo tinklapį (su MathJax) ar į dokumentaciją, pavyzdžiui paruoštą su . Vienuose įrašuose komentuojamos skaidrės , kituose mokomoji . Paskaitų metu rodomos skaidrės įvairiomis temomis ir komentuojamos. Sveikutes, gal kuri turite Jurevicienes Finansu sistemu dalyko skaidres , kad ir senesnes.


Siais metais ji niekaip neduoda, nei elektronine, nei . Galite atsisiųsti ir paskaitų skaidres. Kursinį projektą pristatyti ir apginti sausio d. Atsiskaitymų datos: kontrolinis darbas: 11. Taujėnuose (Ukmergės r.) PASKAITŲ SKAIDRĖS. Medžiagų kietumas nustatomas paviršių veikiant nustatyta jėga tam. Lietuvos kultūros centrų . Leidinys parengtas ir išleistas už Europos struktūrinių fondų lėšas, jomis finan-.


Pagal LR Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymą. Citata – palyginti trumpa ištrauka iš kito kūrinio, skirta paties autoriaus teiginiams . Paruošiu skaidres , konspektus, tuomet padarau vaizdo įrašą. Paskaitos vedamos skaidrių pagalbą, tik pirmam kurse keli . Pateikties ( skaidrių rinkinio, pristatymo) paskirtis yra iliustruoti žodinį pranešimą lakoniška tekstine ir vaizdine informacija. Parengti pranešimą, pristatyti . Rekomenduojama viešo gynimo metu pasakoti (neskaityti iš anksto parengto pristatymo teksto, neskaityti skaidrių teksto). Pristatant darbą neturi būti d÷stomos.


Statinių klasifikavimas pagal jų naudojimo paskirtį“. Pilno pranešimo skaidres rasite čia. Užuot demonstravę paprastas skaidres , pasyviai dalijęsi informacija arba rodę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai