2016 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Naudoti baldai 24

Vežame naudotus baldus beveik iš visų Vakarų Europos šalių: iš Vokietijos, Belgijos, Olandijos, Prancūzijos, Anglijos, Austrijos. Pereiti į pagrindinį turinį. Parduodamas ir atskirais baldais.


Dvi rimtos spintelės -Erdvi kampinė spinta (vaikai gali įeiti į vidų) . Atvykite įsigyti kokybiškų baldų, dėl kainų derėkimes :) Jūsų patogumui susitarus priimame ir po darbo valandų!

Domenas naudotibaldai24. Visoje Lietuvoje baldus pristatome nemokamai, taikome 3dienų pinigų grąžinimo garantiją. Rodomi 1–produktai - viso yra 24.


Siūlome tik labai geros kokybiškus odinius baldus , beveik visada turime antikvarinių baldų, dalis jų pagaminti 19a. Platus naujų baldų asortimentas. Baldus galėsite įsigyti iš karto.


Greitas baldų pristatymas. Internetinė baldų parduotuvė, kurioje galite įsigyti virtuvės, svetainės, miegamojo, biuro ir kitų baldų už patrauklią kainą.

Pigūs virtuvės baldai , stilingi svetainės baldai , modernūs miegamojo baldai , vaikų kambario baldai , biuro baldai. Visgi, norisi kad pasirinkti baldai būtų ne tik dailūs, bet ir tvirti, tad turėtumėte atkreipti dėmesį ir į gamyboje naudojamas medžiagas. Nors gali pasirodyti, kad . Lietuviai renkasi kokybiškus naudotus baldus iš Vakarų Europos. Vladimiras Putinas, Emmanuelis Macronas. Stebėkite tiesiogiai.


Image may contain: people sitting, table, food and indoor. Patalpinta: Prieš d. Didžioji dalis iš antikvarinių baldų yra senoviniai baldai – puikiai išsilaikę arba restauruoti. Naudotos briaunu laminavimo stakles Brandt.


Stanislav mėnesiai ir dienos. Nedidelis baltas biuras Vilniuje. Kokybiška produkcija iš viso pasaulio. Architektė: Alina Venckutė. Stalų gamybai naudojama uosio, beržo mediena arba laminuota medžio drožlių plokštė.


Galimi įvairūs komplektacijos.

Gaminame pavėsines, supynes, baldus ir kt. Atvežame su mašina, kuri turi kraną ir iškeliame. Nereikalingas išankstinis apmokėjimas. Jau beveik dešimtmetį prekiaujame naudotais baldais iš Vokietijos ir sukaupėme didelę patirtį dirbdami šioje. Tai rubrika, kurioje yra pateikiamos įmonės, kurių veiklos sritis yra patys įvairiausi baldai , jų gamyba, pardavimas, importas bei eksportas ir pan.


PIRKIMAS IŠSIMOKĖTINAI. Naudoti namų apyvokos daiktai iš Vokietijos. Tik tai nereiškia, kad jie pigūs. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai