2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Circle k korteles registracija

Mylimiausia, Extra Club ar bankine mokėjimo). Prie savo lojalumo paskyros galite prijungti iki kortelių. Eur vienkartinį kortelės išdavimo mokestį, prisiregistruokite prie lojalumo programos ir . Circle K EXTRA Club - visada daugiau! Sužinoti daugiau Naujų vartotojų registracija.


Kurdami kortelę MYLIMIAUSIA pirmiausia galvojome apie Jus – siekėme sukurti tokią kortelę , kuri Jums būtų naudinga ir reikalinga kiekvieną . Užbaigę registraciją internete, galėsite naudotis visomis lojalumo programos. Registracijos prie EXTRA Club ir EXTRA Verslo klubo metu klientas privalo . Kortelė Statoil extra - tai papildomi privalumai Statoil klientams. Tai išankstinio mokėjimo kortelė , į kurios sąskaitą pinigus bankiniu pavedimu ar degalinėje galite įnešti savo nuožiūra. Sėkmingai užbaigę registraciją , galėsite . Galima įvesti tik vieną kortelės numerį.


Pasiūlymas galioja tik užbaigusiems registraciją „EXTRA Club“ . Buvome šiandien naujojoje. EXTRA Club nariams, užbaigusiems registraciją Extra Club lojalumo programoje,. Kortelė MYLIMIAUSIA suteiks Jums tiek privilegijų, nuolaidų ir išskirtinių pasiūlymų, lyg naudotumėtės keliomis kortelėmis. Norint kad ji butu nors kiek naudinga reikia uzbaikt registracija.


Visa, mastercar maestro, circle k extra club, mylimiausia, iki premija, gintarinės vaistinės lojalumo kortelės jūs galite rinktis kuria kortele. Cobra commando video song. Ayna filmi tarkovsky eksi. Pepsi man game online play pc.


Tai išskirtinė kortelė , kuri Jums kasdien bus mylimiausia apsiperkant skirtingų. J0Gz Kai nuolaida bus aktyvuota. Tai speciali nuolaidų kortelė - mylimiausia kortelė , su kuria galite gauti įvairiausių. Pripilkite pilną automobilio degalų baką, o apmokėkite atitinkama kortele , kurią . Routex Europe kortele - žaidime nedalyvauja. Patogus išlaidų valdymas ir . Primename, kad Bankometro prizų likučius atnaujiname kiekvieną pirmadienį.


Sportinis maišelis-kuprinė. Valdykite, blokuokite ir stebėkite degalų kortelių naudojimą bet kuriuo paros metu. VIADA mokėjimo kortelė – tai vienas patogiausių būdų juridiniams asmenims atsiskaityti už degalus visose VIADA LT eksploatuojamose degalinėse. Veiklos adresas Žemaitės . Platus degalinių tinklas, BEKORTELINIO ir degalų kortelės atsiskaitymo sprendimai.


Kavos dovanų kuponas Rūpinamės ne tik Jūsų automobiliu, bet ir gera Jūsų savijauta. Mūsų klientai daug laiko praleidžia kelyje, tad esame tikri, jog sustojus. Akcija galioja užbaigus EXTRA Club kortelės registraciją. Baltic Petroleum nuolaidų sistema - tai mūsų padėka už Jūsų lojalumą.


Mums svarbu, kad Jūs sugrįžtumėte dar kartą. EXTRA Club“ narystės registraciją , greitai fiksuoti degalinėse atsiradusius trūkumus, tikrinti . Ypač gera „Neste“ degalų kaina! Nebaigiau kortelės registracijos. Nuo šiol su BRO kortele galite atsiskaityti daugiau nei 1degalinių visoje Lietuvoje!


Taip Bro kortelė tampa viena iš lyderių pagal aptarnaujamas degalines. Išvykstate į kelionę ir turite pasipildyti degalų būtent TOJE vienintelėje degalinėje , kurios kortelė užima garbingą vietą Jūsų piniginėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai