2016 m. liepos 1 d., penktadienis

Kaip rasti audi magnetolos koda

Kaip rasti audi magnetolos koda

Kur rasti serijos (angl. „serial“) numerį? Gal kam buvo uzsikodaves magnetofonas, help me. Daugiau rezultatų iš banga. Surasti visus šio vartotojo pranešimus. TDI variklio kodas AWX gamykliskai pucia ~1.


Kaip rasti audi magnetolos koda

Paspaudžiate TP ir RDS mygtukus ir juos abu laikote nuspaudę, kol vietoj. Netycia uzblokavau ja, turiu atblokavimo koda , tik nezinau ka reikia spaust, kad ta . Suvedus klaidingą kodą ar kartų. Re: Automobilio magnetolos kodas. Ir nusprendziau ja pasikeisti.


Tik yra tokia problemel, kad nzn kaip man ja . Mes padėsim jums sužinoti jūsų automagnetolos kodą. Nemokamas kodų generavimas. Tieiosg įveskite automagnetolos serijinį numerį ir gaukite kodą arba . Kaip reikia ivesti magnetolos koda ? Kue appie tai galima butu info rasti ? LaviLine, KEYmagnetolos išėmimo raktas, Volkswagen. Prieš vežant atkoduot, išsiimk radiją ir apžiūrėk - gali rasti kodą ant jos. AUDI pristatė atnaujintus „RS Coupé“ ir „RS Sportback“ modelius.


Kaip rasti audi magnetolos koda

AUDI IN - o čia jau junk ką nori, kad ir namų kiną. O tau perkant masina nedave knygutes su tavo mago aprasymu ir kodu. Nissan radijo kodas yra įvedamas radijo stočių mygtukų pagalba. I jį visai ant durniaus parašiau prašymą su mago duomenimis. Tai gal dam kam nors reikes tai gales susirasti ;).


Parasyk savo magnetolos pavadinima ir modeli, gal iseis padet. Audi ,Grundig,Blaupunkt . AAN) su Bosch gamybos ECU. MMI leidžia su vieno mygtuko pagalba valdyti magnetolą , navigacinę .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai