2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Iphone taisykla vilnius

Jau daugiau kaip metus užsimantis Apple kompanijos remontu, priežiūra ir konsultavimu. Sukurti vizitą „Apple Store“ arba susitikimą su „ Apple“ įgaliotuoju paslaugų teikėju. Telefonų ekranų keitimas.


Sužinoti, kiek tai kainuos ir kiek truks. Ilgametė meistrų patirtis ir profesionalios paslaugos už. Mes Jūsų telefono remontui (ar planšetinio kompiuterio) naudojame tik originalias gamintojų tiekiamas detales. Puikios kainos, greiti darbai bei profesionalus aptarnavimas, čia yra garantas!


Efektyviai išspręsime visas technines problemas! Kompiuterių ir planšečių remonto darbai su. Autorizuotas telefonų servisas visoje Lietuvoje. Sutaisysime Jūsų telefoną mūsų serviso centre, Ukmergės g. Ieškote kokybiško ir skubaus telefonų remonto?


Iphone taisykla vilnius

Jus taip pat gali sudominti. Apple, Samsung ir kitų modelių taisymas. Perrašome telefonų programinę įrangą Androi iOS. Jūsų paslaugoms kokybiškas taisymas su garantija.


MOBISERVIS TELEFONŲ TAISYKLA Deimanto Pinelio Individuali Veikla IV pažymos Nr. MTTC mobiliųjų telefonų taisymo salonas - profesionalus mobiliųjų telefonų taisymas ir priežiūra. Vilniuje , ipad ekrano keitimas . Palankios kainos, originalios detalės, moderni technika.


Iphone taisykla vilnius

Lit - telefonų, planšečių ir kompiuterių taisykla. UAB „Prosperitas Baltica“. Buvo išlūžęs telefono lizdas. Tą pačią dieną susiekė, suderino kainą ir sutvarkė!


Sudužus kompiuterio ekranui . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Adresas: Buivydiškių g. Darbo laikas I - IV - val. Pardavimas, ne Apple produkcijos taisymas. Mobili taisykla Taikos pr. Visa informacija apie Lietuvoje veikiančias įmones vienoje vietoje - 118.


Dirbame nuo pirmadienio iki šeštadienio. Teikiamos paslaugos ( apple taisymas ): MacBook Pro ekrano, klaviatūros,. Idėja sukurti taisyklą ant ratų profesionaliam mobiliųjų įrenginių meistrui A. Ekranų ir kitų dalių keitimas ir . Atsiimti prekes galite LP Express ir Omniva paštomatuose, arba atvykę į mūsų taisyklą , esančią Konstitucijos pr.


Infovega – tai kokybiškos kompiuterių, telefonų, radijo elektronikos remonto paslaugos už prieinamą kainą! Ilgalaikė patirtis, kvalifikuoti darbuotojai, aukšta .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai