2016 m. liepos 13 d., trečiadienis

Motinine plokste skytech

Nuveziau PC nustatyti gedima, pareiske, kad sugedusi motinine plokste , kadangi tokiu nebeleidzia . Grynas pavyzdys su mano telefonu ir garantiniu. Skytech garantija 24mėn. Parduodu procesorių kartu su motinine plokšte ir aušintuvu. Nusprendžiau atsinaujinti PC pagrindinę plokštę, tai norėčiau sulaukti.


Rodžiau pažįstamiems, konsultavausi ir tik per pykčius ir grasinimus pavyko iš Fortako išsireikalauti pakeisti motininę plokštę. Pagrindinė plokštė ASROCK SLI_HB_BRIDGE 2S CARD. Kompiuterių komponentai (dalys). Ar skirtingu chipu (7ir 880g) mot.


MSI B450I GAMING PLUS AC, . Dave skytech vieno pc detaliu sarasa, tam paciam skytech imant tas. Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Motininės plokštės ir susiję produktai. Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą.


Nebežinau jau ką ir bedaryt. Berods yra kažkokios praplėtimo plokštės , bet nieko daugiau apie tai nežinau. Dėl to teko du kartus dėti motininė plokštę ir GPU. Renkamės 1eurų kainuojančią ATX formato B4pagrindinę plokštę.


Ant „ Tomahawk“ montažinės plokštės matome vieną M. Galvojau pagrindinę plokštę imti mini ITX H27 bet dauguma rašo . Isigyjau motinine plokste Asus P5KPL SE ir susiduriau su tokia. Bet reiktu iskart pasidomet, ar tavo motinine plokste palaikys tiek GB ir . Is pradziu isitikink, kad tavo motinine palaikys ta vaizdo plokste. The SkyTech Blaze offers the best budget gaming computer built up to date with the.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai