2017 m. birželio 14 d., trečiadienis

Betono impregnantas

Skiedinio nelaidumą vandeniui galima padidinti, pridėjus į jį gamybos metu . ATSPARUMĄ VANDENIUI DIDINANTIS SKIEDINIŲ IR BETONO PRIEDAS. Sutankina ir pakeičia betono struktūrą. Tinka hidrotechniniam betonui.


PROOF - atsparumą vandeniui didinantis skiedinių ir betono priedas. Elastingas, šalčiui ir vandeniui atsparus cemento skiedinys. Labai geras garų pralaidumas. Skirti klijuoti polistirolo plokštes pastato išorėje.


Vandeniui atsparus betonas naudojamas tik monolitinėse konstrukcijose. Dėl prekės ženklų, galima suprasti, kiek vandens slėgis gali atlaikyti betono skiedinį. Betono restauravimas dedant skiedinį rankomis ir purškiant. Silikoninis vandeniui atsparus skiedinys yra elastinga medžiaga, kuri turi tempimo ir suspaudimo savybes.


Betono impregnantas

Dėl to lankstumas ir plastiškumas pasiekiami. Keturi produktai viename! ASOCRET-Muniversalus remontinis mišinys, sluoksnio storis – mm, atsparus vandeniui , greitai besirišantis, džiūsta be trūkių. Sulfatams atsparus skiedinys gaminamas iš sulfatams atsparaus cemento,. Gesinimosi metu išsiskirianti šiluma sunaudojama vandeniui iš skiedinio išgarinti , dėl.


Produkto aprašymas ZJT polimerinis anti-krekingo skiedinys yra sumaišytas su aukštos kokybės cementu ir aukštos kokybės latekso milteliais. Asortimentas sauso mūro mišinio dujų silikato, plytų, akmens, mūro skiedinio universalus. Atitikti A mūro mišinį.


Kaip vienas iš pagrindinių polimerinių vandeniui atsparių skiedinių gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, mes nuoširdžiai sveikiname jus prie didmeninės kokybės . Kai kurių rūšių mišinių praskiedimui naudojamas ne . Atsparus vandeniui ir šalčiui. Polimeriniai milteliai, statybiniai cheminiai priedai, vandeniui atsparus cemento skiedinių priedas. Skim Coat Gipsas, betono klijai, cemento pagrindu pagaminta. ISONEM BE – skysta paviršiaus plėvelė polimerinis hidroizoliacinis produktas spalvinis formuoja vandeniui nepralaidų sluoksnį. Epoksidinės skiedinio ir cemento skiedinys plačiai naudojamas.


Epoksidinis skiedinys yra atsparus vandeniui , o cemento skiedinys nėra . Taip pat tinka naudoti išorėje. Liejamas cementinis skiedinys esant didelėms apkrovoms su mikrosilika. Ant išlieto paviršiaus galima vaikščioti jau po val. Sąnaudos: mm sluoksnis – 9 . Sukietėjęs yra atsparus vandeniui ir šalčiui.


Betono impregnantas

Be to naudojant šį plonasluoksnį mūro skiedinį žaliavų sąnaudos mažesnės. Skiedinys „Ceresite CE 40“ yra vandeniui atsparus mišinys su priešgrybeliniu poveikiu ir skirtas plytelių tarpusavio sujungimui. Jeigu paviršius nelygus, polistireno plokštės skiedinys tepamas visu perimetru palei plokštės kraštą, . Hidraulinis ir keraminis rišimasis.


PASKIRTIS IR SAVYBĖS: Aukštoms temperatūroms atsparus mišinys, skirtas krosnių, židinių, viryklių, kt. PENETRON ADMIX neleidžia prasiskverbti vandeniui per betono struktūrą net ir esant aukštam hidrostatiniam slėgiui, pagerina betono atsparumą šalčiui, . Paruoštą skiedinį pakloti ant paruošto pagrindo arba į betonavimo formas, sutankinti ir išlyginti. Fast2K yra nejautrus vandeniui , todėl mišinys apsaugo statramsčius nuo puvimo ir korozijos.


Betono impregnantas

Tuo tarpu betonas nuolat sugeria drėgmę, . Kaip viena iš labiausiai profesionalių vandeniui Epoksidinių plytelių skiedinio pildymo keramikos sąnarių gamintojai ir tiekėjai iš Kinijos, mūsų įmonė suteikia . Ugniai atsparus mišinys Kreisel Feuerfestmortel.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai