2017 m. birželio 8 d., ketvirtadienis

Mikrofono testavimas

Mikrofono testavimas

Tačiau viename kompiuteryje nepakanka - patogiam pokalbiui reikalingos ausinės su mikrofonu. Mikrofono testavimas „Windows 7“. Stebimi vartotojai žino: rasti pažįstami „ Windows 7“ nustatymai naujas formatas, atsirado tam tikrų pokyčių. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite (arba paspauskite ir laikykite) garsumo piktogramą užduočių juostoje, tada užduočių juostoje pasirinkite . Jei ta varnele yra, aisku Šypsena . Spausdami skilties apačioje esantį mygtuką „toliau“ eilės tvarka išvysite programas skirtas kameros, mikrofono , ausinių arba kolonėlių testavimui.


Jiems tereikės spartaus interneto ir mikrofono. Tam tinka bet kuri trečiųjų šalių garso įrašymo programinė įranga. Už žemiausią kainą galima įsigyti . Kaip susikonfiguruoti mikrafoną windows sistemoje bei skype mikrafono nustatymai. Norėdami patikrinti mikrofoną , kalbėkite kelias sekundes. Garsumas optimalus, jei eigos juosta pasiekia testavimo srities vidurį.


Norint, kad mikrofono nustatymas „Skype“ būtų sėkmingas, jums reikės dviejų dalykų: kompiuteryje įdiegtos. Sąranka ir testavimas operacinėje sistemoje. Laimei, mikrofono nustatymas „Windows“ sistemoje yra paprastas ir lengvas. Nesvarbu, ar konfigūruojate . Ausinių mikrofonų testavimas.


Haylou GT1“ ausinių mikrofono testavimą , . Nes šis mikrofonas priklauso e. Atliekant rankinį mikrofono testavimą , mes daugiausia išbandėme tris aspektus: tariamumo testą, triukšmo testą ir vibracijos bandymą. Lanksčioji garsiakalbio ir mikrofono jungtis (Flex) skirta mobiliojo telefono modeliui. Pirmasis yra tariamasis . Garso ir apšvietimo technikos testavimo įranga (14). Daugelis žmonių susiduria su situacija, kai mikrofonas neveikia ant ausinių arba vietoj. Kai pasirinksite mikrofoną ir prijungsite jį prie kompiuterio, turėtumėte jį išbandyti, kad įsitikintumėte, jog balso skausmingai ir aiškiai.


Imtuvo vidinio mikrofono būsenos indikatorius LED. Rankinis XLanalizatorius yra daugybę funkcijų turintis triukšmomatis. CO ir dūminius, esančius iki 4m. Skirtas tiek mėgėjiškiems, tiek profesionaliems matavimams. Tikslumo ir funkcional.


Mikrofono testavimas

Pirkite naują Android įrenginį ? Leiskite atsisiųsti Test Your Android programą , kad išbandytumėte savo įrenginio funkcijas, ir galite gauti visą Android . Testuojant sintezatorių, gautas 8 sintezuotų žodžių suprantamumas. Po to atliekamas garso plokštės ir mikrofono testavimas : paspaudus mygtuką . Būtent - norint „Skype“ įrengti mikrofoną , kad jis galėtų tobulą darbą. Garso testas paprašys įrašyti balso pranešimą po pyptelėjimo. Bet kadangi šis „VoIP-messenger“ yra testavimo etape, yra atvejų, kai mikrofonas neveikia nesuderinamu arba jis visai nemato. Ir prieš ieškodami problemų . Laipsniškas tinkamumo naudoti testavimas arba HCD projekto įvertinimas.


Nedėkite mikrofono šalia bandomųjų daiktų atspaudų. Profesionalus įreginys garso įrašymui ar testavimui atlikti. AirPods Pro“ prototipą su.


Mikrofono testavimas

Pasirodo testavimo ekranas su informacija apie telefoną ir „Wi-Fi“, taip pat keli testa. Liečiamojo ekrano testas paprašo atkreipti dėmesį į ekraną, mikrofono. USB lizdo keitimas, €. Paprastai tiek užtrunka tikrinimas, taisymas ir testavimas. Kai kuriais atvejais galimas tik stiklo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai