2017 m. birželio 5 d., pirmadienis

Šilkiniai siūlai nėrimui

Ne veltui daugelis galvoja, kad šilkiniai audiniai yra labai brangūs. Tokie gaminiai sulaukia vis daugiau nešiojančių ir pamėgusių šilką pagyrų. Sveiki atvykę į KaSiulai. Mezgimo siūlai su šilku.


Šilkiniai siūlai nėrimui

Macrame Cake - puikios, kokybiškos mm virvelės interjero detalių ir aksesuarų nėrimui ir mezgimui. Gavę užsakymą ir apmokėjimą siūlus išsiunčiame tą pačią dieną, jei yra pakankamas kiekis parduotuvėje. SAULĖS SIŪLAS yra gavęs DROPS Superstore . Kid Moheris - vilna - poliamidas 50g - 100m.


Gütermann šilkiniai siūlai , 1m. NorGita - siūlai mezgimui, siūlai nėrimui , mezginiai Panevėžyje Panevėžys rekvizitai, kontaktai, informacija. Kaina nurodyta už vnt.


Šilkiniai siūlai nėrimui

Spalvynas prisegtuke (pdf formatu). Užsakymų ir kitais klausimais prašome kreiptis el. Siūlai mezgimui (11) Siūlai nėrimui (29) Biseris Preciosa. YLI šilkinis siūlas , citrinos gelsvos spalvos (196), 2. Parduodu silkinius siulus po cnt . Visi siūlai nauji, išskyrus rausvus kamuoliukus tolumoje, kurie yra išardyti. Casa Lana – siūlų namai fizinė parduotuvė įsikūrusi Kaune, šalia HyperMaximos Malūno.


Puikiai tinka storulių žgutų. No photo description available. DMC Muline Etoile, blizgūs siūlai. Madeira Silk - šilkinis siūlas , tinka siuvinėti ant įvairių rūšių audinių. Gija metrai iš siūlų.


Eldorado“ nėrimo siūlas atrodo kaip šilkinis , nors jo sudėtis iš tiesų yra 1proc. Kokybiškas, blizgus lyg šilkinis siūlas puikiai tinka . Ypatingai plonas ir permatomas, iš labai sukrių šilkinių siūlų drobiniu pynimu išaustas. Nėrimui galima naudoti įvairių rūšių bei storio siūlus , iš jų sukurti didelę . Nėrimui naudojami medvilniniai, lininiai, kaproninai ar šilkiniai siūlai.


Kaip ir makramė, frivolite technika pagrįsta vien tik mazgų rišimu. Nepakankamas likutis x. Skelti kaptalų galai neatkurti saugant autentišką nėrimą. Kutai naudojami kuriant papuošalus ar kitus rankdarbius.


Šilkiniai siūlai nėrimui

Užeikite ir įsigykite jau dabar el. O man iškilo klausimas, ar mezgimui tinkantys siūlai , tinka ir nėrimui ? Paprastai jie suverpiami kartu su vilnoniais, medvilniniais arba šilkiniais siūlais. Užuolaidų salonas Pinella.


Salone šilkiniai kilimai, pagalvės ir antklodės iš šilko, statulos ir kiti interjero daiktai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai