2017 m. birželio 19 d., pirmadienis

Buteka atsiliepimai

Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Buteka. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. BUTEKA , UAB vertinimai, komentarai. Atsiliepimai , Skundai.


Nuotėkų valymo įrenginys, kai aukšti gruntiniai vandenys. Norėčiau sužinoti, kokį nuotėkų valymo įrenginį geriausia pasirinkti asmenų šeimai. Buitinė technika ir vaizdo technika. Taikome nuolaidas, prekes atvežame į namus. UAB Buiteka LT nuotekų valymo įrenginių privalumai b4.


Gamyklinis uždaro tipo buitinių nuotekų biologinio valymo įrenginys. UAB Buiteka LT Gamina ir parduoda sertifikuotus buitinių nuotekų valymo įrenginius, kurie atitinka europinius standartus ir yra ženklinami CE ženklu, siurblines, . BUITEKA nuotekų valymo įrenginių ir montavimo darbų kainos. Jei turite nuomonę ar atsiliepimų apie šią įmonę ar organizaciją, siūlome parašyti komentarą. Dėl bankrutuojančios uždarosios akcinės bendrovės „ Buiteka “ dalyvio ir valdymo organo. Apeliacinio skundo ir atsiliepimų į jį argumentai.


Alveva gali pasirūpinti jūsų kanalizacijos šuliniu, valymo įrenginio sistema ( Traidenis, August ir ko, Buiteka ir kt.), paplavų duobe, biotualetu. Bendra Lietuvos-Vokietijos-Ukrainos įmonė uždaroji . Mes gaminame aerobinius buitinių nuotekų valymo. Vėliau ir Feliksnavis ir Buiteka pradėjo tokius gaminti.


Feliksnavis, beje, gal geresnis pasirinkimas už „originalą“, ypač jei gyvenate netoli . Tolimosios aplinkos įvertinimas. Tiekėjų galios įvertinimas. Buitekos , nors Traidenis numatytas projekte. Dabar dar išsikėlė Buteka ,Eurokosas.


Statybos darbų vadovas. Palangoje, Klaipėdoje, Kretingoje prieš val. Darbdavių atsiliepimai. Reiktu atsiliepimų apie jį Shocked. August, Traidenis, Švaistė, Feliksnavis, Buiteka , Bioclar.


Kitaip nei su prasta importine produkcija“, - teigia bendrovės „ Buiteka “ laikinai pareigas einantis direktorius Juozas Jankauskas. UAB „ Buiteka LT“ gamina biologinius buitinių nuotekų valymo įrenginius. Valymo įrenginiai yra sertifikuoti ir atitinka visus aplinkosaugos reikalavimus.


Buteka atsiliepimai

Kas ka turite,kokie atsiliepimai. Biologiniai nuotekų valymo įrenginiai. Dėl Traidenio yra nemažai atsiliepimų , jog yra problemų su negeru kvapu.


Ar esat susidure su Buiteka nuoteku valymo irenginiais? Jau kelerius metus Lietuvoje netrukdomi veikia vandens filtrus už kosmines kainas siūlantys prekeiviai, pagalbon pasitelkiantys cheminius .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai