2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

Lietuviski drabuziu gamintojai

OneDress“ – tai Lietuvoje sukurti ir pagaminti drabužiai moterims ir mergaitėms. Europos ir kitų šalių gamintojų aukštos kokybės audinių. ROBI AGNES drabužiai skirti kiekvienai moteriai, nesvarbu, kas ji tokia ar ką ji veikia.


Lietuvos gamintojai suprasdami esamą situaciją, jungiasi į bendrą iniciatyvą ir. Pakaita veikla yra trikotažo medžiagų mezgimas ir drabužių siuvimas.

Galime garantuoti ir būti užtikrinti savo kokybe, . Adrika yra sukauptos patirties, meilės rūbams ir atsidavimo savo darbui rezultatas. Turbut pastebejot, kad pastaruoju metu nemazai atsirado ivairiausiu lietuvisku kureju facebook puslapiuose, butu smagu pasidalinti . Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . UAB LAMESTA parduotuvėse vyrauja modernios klasikos stilius.


Tai drabužiai šiuolaikiniams madingiems moterims ir vyrams vertinantiems kokybę.

Dizainerė Diana Vapsve kuria drabužius moterims, vyrams ir vaikams – parduotuves rasite Vilniuje, Kaune ir Palangoje. Internetinė moteriškų drabužių parduotuvė - Glosstyle. Taip pat su didelėmis nuolaidomis rasite žymių Europos gamintojų kolekcijas - suknelės, palaidinės, . Adidas yra vienas iš labiausiai vertinamų ir žinomų sportinių prekių ženklų drabužių ir batų srityje.


Stan Smiths ir Superstars visada . Tai lietuvių dizainerės, rankų darbo drabužiai , kurti įvairioms progoms ir kasdieniam ar nepriekaištingam ofiso įvaizdžiui sukurti. Rodyti parduotuvės prekes (10). Patogi ir elegantiška apranga sportiškam laisvalaikiui, įsigykite mūsų drabužius internetu, saugiai, patogiai ir greitai. Pristatysime nemokamai ir greitai! Dėl to gamybai renkamės tik geriausių Europos gamintojų medžiagas – tokie.


Kyta“ parduodami lietuviški vaikiški drabužiai siuvami su natūralaus audinio . Vaikiška parduotuvė, kurioje rasite išskirtinius daiktus vaikams. Nuo stilingų rūbų iki įdomių žaislų. YANKEE CANDLE - visame pasaulyje pripažintas žvakių bei namų kvapų gamintojas. Kruopščiai atrenkame ir Jums siūlome, .

Ajajai – lietuviškas prekės ženklas, Ajajai – nuotaikingi drabužiai bet. Lietuvių gamintojų drabužiai ir aksesuarai! Coocoomos“ kūrėja Rūta Mackevičiūtė – atvirai apie tai, kodėl lietuviški drabužiai tokie.


Ramiausiai rinkos pokyčius stebės šalies drabužių gamintojai. Lietuvoje buvo ir yra labai stipri maisto pramonė, todėl lietuviški maisto produktai užima pirmas . HennesMauritz“ (HM). Internetu jau prekiauja lietuviški drabužių gamintojai „Audėjas“ ir . Tai jauki ir stilinga parduotuvė, kurioje rasite geriausių Lietuvos drabužių kūrėjų ir gamintojų kolekcijas. Didelis suknelių pasirinkimas.


Daugiau mažiau visų prekės ženklų drabužiai gaminami Lietuvoje: . Platus pasirinkimas moteriškų drabužių Utenostrikotazas. Raskite sau labiausiai tinkančius kokybiškus viršutinius drabužius ar apatinį trikotažą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai