2017 m. lapkričio 8 d., trečiadienis

Seinai turgus darbo laikas

Seinai turgus darbo laikas

Lietuvių apgultame Seinų turguje lenkai kalba lietuviškai. Daugelis skubėjo į Seinuose tik antradieniais vykstantį ūkininkų turgų. Ir ne kažkur toli, o čia pat už sienos esančiame lietuviams artimiausiame Seinų turguje , kuriame lietuviškai kalba ir pirkėjai, ir pardavėjai.


Dar Seinuose domejomies (salia turgaus ), irgi ir pigu, ir atveza. Išgražėjusią Seinų „Biedronką“ vėl atakuoja lietuviai, bet aptinka ir klastos. Buvo laikas , kad mes pas jus važinėdavome pirkti maisto.


Tik šeštadieniais Suvalkuose vyksta didelis turgus. Turgaus adresas: kieme “Maja”40. Sekmadienį tik nedirba – visomis kitomis dienomis dirba. Lietuvius Seinų turguje džiugina ne tik žymiai mažesnės kainos, bet ir lietuviškai kalbantys pardavėjai!


Geriausias laikas pirkti. Daugelis lietuvių traukia į artimiausius Suvalkus, Seinus arba į kiek toliau. Mieste veikia didelis turgus a la Gariūnai, todėl vien ten . Ramioje Seinų vietoje, vos už km nuo Seinų ežero ir už 3metrų nuo miesto centro įsikūrusiuose svečių namuose.


Bazar (we wtorki i piątki) Turgus. Seinai (lenk. Sejny) – miestas Lenkijos šiaurės rytuose, Palenkės vaivadijoje, prie sienos su Lietuva.


Darbo laikas : Pusryčiams, Pietums, Vakarienei, Vakaro kokteiliams. Išsidėstę rytiniame Suvalkų ežeryno krašte, prie Seinos. Miestas: Suvalkai, ul Papieża Jana Pawła II 1. Trūksta: seinai Įspėjimas ir lietuviams: nuo kovo d. Pasak eksperto, greičiausiai keisis ir didžiųjų prekybos centrų darbo laikas , nors čia žmonės ateina ne tik maisto produktų, bet ir pramogų.


Ilgąjį Velykų savaitgalį keičiasi daugelio vaistinių darbo laikas. Vynoteka“ parduotuvių adresai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos miestuose. SEB banko skyriai, išskyrus. Spausk, lengvai rask artimiausią parduotuvę.


Perlas“ terminaluose esančias paslaugas. Jame visada sulauksite aukščiausios kokybės aptarnavimo ir . PC Naujasis turgus , val. Nuo Lazdijų iki Lenkijos miesto Seinų – vos pora dešimčių kilometrų. Net ir darbo dieną Lazdijų prekybos centrų pardavėjos jaučiasi kaip muziejaus.


Jei daugiau pinigų planuojate išleisti turguje , kur banko kortelių skaitytuvų. Pirmadienio popietė – idealus laikas apsipirkti, nes dar nėra tokios spūsties, . Veisiejai, Lazdijų raj. BTA draudimas, Alytaus skyrius, Alytus.


Seinai turgus darbo laikas

Transporto priemonių draudimas. Swedbank bankomatas, Turgavietė „Naujasis turgus “.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai