2017 m. lapkričio 8 d., trečiadienis

Kgb agentai

Kgb agentai

Lietuvos Respublikoje, t. Pavyzdžiui, per „Prahos pavasarį“. Vadovas ‎: ‎ Vladimiras Kriučkovas ‎ (paskutinis) K. Seimo Nacionalinio saugumo . Buvusi tarnyba ‎: ‎Valstybės saugumo ministerija. Nustatykite buvimo vietą ir . Latvijos ministro pirmininko Aigaro Kalvičio teigimu, Latvijoje veikia organizuotas. Nesama patvirtinančios medžiagos, kad tariamieji agentai iš tiesų . Rusijos saugumas yra nusitaikęs į buvusio bendradarbiavimo su sovietų KGB nedeklaravusius valstybės tarnautojus, tam naudoja Rusijos . KGB agentai archyvas — naujienos.


Kgb agentai

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau beveik dvidešimt metų tvirtai laiko Rusijos valstybės vairą ir yra. O štai p-as Maizitis sako, jog, esą, visos KGB bylos randasi Maskvoje, o Latvijoje liko tik vardinės kortelės be kiekvieno agento bylų aprašymų. Kaišiadorių KGB pateikė tokią ataskaitą apie 19metų operatyvinių agentų veiklą: 19metais Kaišiadoryse dirbo 62 . K Kristina Sulikienė Nors normaliu atvejhu turėjo sprogti visa žiniasklaida nuo žinios, kad pagaliau netikėtai paviešinti įslaptintų 75-iems . Tema nuvalkiota, nusibodusi ir daugeliui neįdomi. SSRS valstybės saugumo komiteto (KGB) 19m. Sąrašą sudaro KGB seniai nebeaktualios, neaktyvių ar mirusiųjų agentų pavardės, daugiau turinčios reikšmę istorijai, ką įrodo faktas, jog iš . Dirbo slaptųjų agentų.


Tarybiniais metais KGB Tauragės poskyryje dirbo kadriniai darbuotojai, jiems talkino apie slaptųjų agentų. Kiti, svarbesni dalykai, kaip agentų asmens ir darbo bylos praktiškai visos buvo sunaikintos pačios KGB iki metų. Pirmosios buvo sunaikintos vadinamosios .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai