2017 m. lapkričio 1 d., trečiadienis

Philips siurblys

Philips siurblys

Patirk, kaip lengva gali būti valyti! Parduotuvėje turime daugiau nei modelių. Išsirinkite už patrauklią kainą. Pridesiu naujus maiselius vnt.


Philips siurblys

Valymą baigsite greičiau su mūsų „trys viename“ belaidžiu siurbliu. Galingas 360° siurbimo antgalis greičiau susiurbia dulkes ir purvą . Elektroninė parduotuvė IMK. Niekas nevalo taip, kaip jis. Susiurbia daugiau dulkių ir purvo iš visų pusių per trumpesnį laiką.


HEPA plaunamas filtras. Siurblys be maišelia su. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. PowerCyclone 4“ technologija. Belaidžiai dulkių siurbliai yra ypač patogūs ankštose ar perpildytose erdvėse.


Philips siurblys

Rankiniai dulkių siurbliai smulkmenoms surinkti. Taikant šį moto, buvo sukurti ir. Kokybiški, patikimi ir funkcionalūs MAKITA, MILWAUKEE, RYOBI šlapio ir sauso valymo akumuliatoriniai dulkių siurbliai. Pasirinkite tinkamą akumuliatorinį . Thomas yra „made in Germany“ sinonimas, kadangi visi plaunančių dulkių siurblių komponentai yra pagaminti būtent Vokiektijoje. Pakraunami dulkių siurbliai - tai prietaisai, kurie geriausiai padės pasiekti įvairiausius sunkiai pasiekiamus kampus ir kraštus Jūsų . Rankinis ir grindinis akumuliatorinis dulkių siurblys SHAZ 22.


Triple-Acceleration technologija. Atskiros švaraus ir nešvaraus vandens talpos. Tinka visų rūšių grindims.


Dulkių siurbliui, žinoma, alternatyvos nėra – žmonija kol kas dar nėra išradusi geresnio instrumento kovai su dulkėmis. Išmanusis TV Philips 32. Robotai dulkių siurbliai - tai efektyvi namų tvarkymo priemonė, nereikalaujanti. KM Televizor,prodaja,Laptop,Sony,Samsung,Tesla, Philips ,Frižider,Veš Mašina . PHILIPS dulkių siurblį -robotą arba SprayMop rinkinį iš r.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai