2018 m. vasario 13 d., antradienis

Mįslės

Lietuvių liaudies mįslės su atsakymais. Anoj pusėj marių širmi žirgai žvengia, kitoj pusėj marių – kamanos blizga. Mįslės su atsakymais ir įminimais. Galvosūkiai ir sudoku online.


Akmens kojos, Medžio liemuo, Stiklo akys, Šiaudų kepurė. Nei ji kanda, nei ji loja, tik svirnelį vis daboja.

Mįslė – alegorinis posakis, reikalaujantis atminti, įspėti. IA Pusiau juoda, pusiau balta ant berželio šakos tarška. Margaspalvis, nedidukas, kas jis toks, tasai . Kad nesunku būtų surasti reikiamas mįsles - jos suskirstytos pagal atsakymus.


Užduotys Ir Pramogos Vaikams, Gimtadieniui. Kažkaip netikėtai atėjo į galvą mintis, kad vaikystėje man ir mano draugams patikdavo minti ir spėlioti mįsles. Spėliodavom standartines . Priklauso trumpiesiems posakiams.


Pagal funkciją yra kaip uždavinys.

Mėsos stirta, geležim paspirta. Tačiau šiame straipsnyje rasite kur kas įdomesnių, senesnių ir, galbūt, sudėtingesnių mįslių. Kelias iš jų įveiksite? Senos mįslės yra gana . Mažųjų skaitiniai“: mįslės apie žiemą.


Kad neprailgtų šalti žiemos vakarai – paspėliokim apie žiemą. APIBRĖŽIMAS: Mįslė yra būdingos dvinarės struktūros trumpųjų pasakymų žanras, pagal funkciją – uždavinys, tradiciškai gyvavęs kaip varžymosi forma. Many translated example sentences containing mįslės – English-Lithuanian dictionary and search engine for English translations. DELFI - Geras būdas pamiklinti smegenis yra įvairių galvosūkių ir mįslių sprendimas. Taigi nežiūrėk žemyn, kol nesugalvojai savo atsakymo!


Mįslių prigimtis ir ištakos 2. See also: misles and mįsles. Atlėkė paukštis be sparnų, įkando žmogui be dantų. Kulka) Ant aukso krėslo juodas velnias sėdi. Ar dar pamenate, kaip mokyklos laikais bandydavome įminti mįsles ? Kartais mokytoja perskaitydavo seną mįslę iš knygos, o visi mokiniai . Kiekviena jų mėgsta kažkuo tai užsiiminėti.


Pirmoji skaito knygą, antroji – gamina maistą, trečioji – žaidžia šaškėmis, . Kad Kalėdos eilinį kartą netaptų tiesiog nuobodžiu pasisėdėjimu prie stalo, galima paįvairinti šeimos šventę mįslių , minklių pinklių spėliojimu.

Tor šiaudus nejie tor kuojės – nein, tor plunksnas – nelek, dūšė tor, bet ne vėsumet. Mįslė — trumpas apibūdinimas daikto ar reiškinio, kurį reikia atspėti, remiantis kito daikto ar reiškinio aprašymu. Kas pri vėskuo pritink?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai