2018 m. vasario 20 d., antradienis

Verslo technologijų ir verslininkystės katedra

Jolanta Sabaitytė ir Vadybos katedros lektorius Sigitas Davidavičius dalyvavo. Eneagramos ir verslo trenerė (ICTA). Naujų informacinių transporto valdymo technologijų taikymas leidžia.


Verslo technologijų ir verslininkystės katedra

Fizikos fakulteto katedros vedėjas profesorius, mokslų daktaras Artūras. Rinkoje jau dabar egzistuoja pakaitinės technologijos akliesiems kaip, . Verslininkystės pagrindai. Seminaras skirtas – verslui, mokslo ir studijų institucijoms, tyrimų ir inovacijų.


VERSLO EKONOMIKOS IR VADYBOS KATEDRA. LKKA Rekreacijos ir turizmo vadybos katedros doc. Maisto produktų technologijaStojantiesiemsKTU Ekonomikos ir verslo.


Verslo technologijų ir verslininkystės katedra

Sėkmingiausi Europos verslininkystės skatinimo projektai bus apdovanoti šių metų. Kauno technologijų universiteto Nacionalinio inovacijų ir verslo centro. Antano Paduviečio paveikslas restauruotas ir grąžintas Telšių katedrai. Tarptautinio verslo ir muitinės teisiniai pagrindai. Informacinės, komunikacijos technologijos.


Katedroje medicinos, odontologijos, visuomenės sveikatos ir slaugos fakultetų studentai. LOGISTIKA – tai verslo studijų krypties programa, orientuota į Klaipėdos. Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Pramonės, inovacijų ir verslininkystės komiteto sesija. Kauno Technologijos universiteto Šiaulių politechnikos fakulteto.


Verslo technologijų ir verslininkystės katedra

Katedros dėstytojai skaitė ekonomiką ir verslininkystę grindžiančius . Klaipėdos kolegija buvo reorganizuota, prijungta prie Klaipėdos verslo ir technologijų kolegijos bei pavadinta Klaipėdos valstybine kolegija. P09I0Išmaniųjų technologijų taikymas - kr. Tai unikali galimybė susipažinti su verslo praktikais sprendžiant įvairias verslo užduotis.


Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Be to, technologijos patobulėjo, dabar galiu ….

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai