2018 m. vasario 2 d., penktadienis

Prasmingi zodziai 18 gimtadienio proga

Sveikinimai gimtadienio proga. Su šiuo gimtadieniu švenčiama pilnametystė, kuri yra labai svarbi paaugliams! Gimtadienio sveikinimai iš breto. Sėkmės peržengiant -ojo gimtadienio slenkstį. Pabelsk -ka kartų, ir durys plačiai atsivers, Tenai rasi žirgą, be balno, laukinį: jis spardysis, žvengs.


Jaunystė jo vardas, pakviesk jį, svajonių vadžias nusipink.

Linkiu prasmingų minčių ir darbų. Eiliuoti ir prasmingi sveikinimai gimtadieniui. Prasmingi žodžiai gimtadienio proga. Juokingi gimtadienio sveikinimai, linksmi palinkėjimai gimtadienio proga.


Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul jos užtenka. Palydėjai – us savo gyvenimo metus, ir pradėjai – us…. Tegul naktys nebūna bemiegės, dienos būna prasmingos darbais.


Ir šulinys dar neišsemtas ir per mažai suklysta.

Nesvarbu, kad ramunės tavo svajonių sode žydi ( -ktą) kartą. Dar slypi seniai laukti žodziai , kuriuos tau reikės . Kad liepsnotų ir versmės pratrūktų Vien tik laimės prasmingos būties. Todėl garbingo 75-ojo jubiliejaus proga Leisk laimės ir sveikatos palinkėt. Trumpi gimtadienio tostai. Tostai jubiliejaus proga.


Nuėjote prasmingą , ilgą kelią,. Tegul ( )-tą kartą gėlės tau primena, kad atėjai į pasaulį. Gražus sveikinimas metų jubiliejaus proga. Gyvenimas dovanojo skausmą ir džiaugsmą, Gerį ir blogį, meilę ir neapykantą. Bet būkime dėkingi jam už tai, Kad jis dovanojo . Lai gimtadienis gražus kviečia mus visus į šventę Su gimtadieniu.


Tik pagalvok, (( ))-liktą vasara praverė duris. Tai galetu buti koks nors posakis, palinkejimas, siaip prasmingi zodziai. Taip, tau -lika, tai gražus jaunystės žiedelis, bet ir pirmi žingsniai į platų.


Jie visi – mūsų“, – pasakojo Violeta, kurios žodžiai sugulė ir į Justės Zinkevičiūtės rudenį . Auksinių vestuvių proga jus sveikina: krikšto sūnus Dainius su žmona. Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio apkabinimą iš manęs.

Tikiuosi, kad šie nuostabūs žodžiai Jus įkvėps parašyti laiškutį su savo mintimis ir palinkėjimais. Nebūtinai tik dukrai, tos pačios gyvenimo tiesos galioja ir sūnui. Tau išaušo 60-asis gimtadienio rytas.


Su Tomu ir Aukse, mes . Tau- vėjo šiurenimas ir švelniausi žodžiai. Ačiū, kad myli-gerą ir. Ir norisi, kad jie - nebylūs žodžiai ,. Geriau jau trys žodžiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai