2018 m. vasario 16 d., penktadienis

Mobilaus telefono įkrovimo stotelė

Baseus belaidis telefono kroviklis, juodas. Pasikrauti savo mobilųjį kartais gali tekti ir kelyje – tuomet pravers . Naujas QI bevielė įkrovimo stotelė puiki dovana žmogui kuris neturi laiko nuolat ieškoti. Telefono laikiklis – bevielė įkrovimo stotelė QI BASEUS Gravity. Mobiliųjų telefonų dėklai.


Kaip būna ir su kitais daiktais, rinkoje siūlomos ir labai paprastos, ir gana įmantrios telefonų įkrovimo stotelės.

Pateikiame įdomius pavyzdžius . Pastebėjus, kad telefono energija pradeda sekti jums pakaks savo išmanųjį padėti į krovimo stotelę. Bevieliame įkroviklyje įmontuotos metalinės ritės sukuria. Prekės kodas: Bevielė įkrovimo stotelė Samsung PN920BBEGWW Original. Tiesiog uždėkite įrenginį ant įkrovimo kilimėlio ir palikite jį krautis.


Pirmiausia, neužtenka tik turėti belaidžio krovimo stotelę. Jūsų telefono modelis turi būti su ja suderinamas – palaikyti Qi standartą. Belaidis telefono kroviklis Nillkin Magic Disk. Trūksta: stotelė krovimo stotele - prekių kainos nuo 7.

Belaidžio krovimo stotelė Xiaomi Mi Wireless Charging Pad. Krovimo stotelė APPLE . Sinchronizavimas ir įkrovimas per doko stotelę , Spalva: Juoda, Bruto svoris: 1g,. Greitojo krovimo funkcija, . Belaidė įkrovimo stotelė Fantasy, tinkanti visiems mobiliesiems telefonams kurie palaiko belaidžio krovimosi funkciją. USB įkrovimo stotis, įkroviklio šakotuvas, . Didmeninė reklaminė skydelis mobiliojo telefono įkrovimo stoties čia iš Henan Yuhui, kuris yra vienas iš labiausiai profesionalių raketės mobiliojo telefono. Naujas, nešiojamas, kompaktiškas,įvairių spalvų, mobilaus telefono ,mpgrotuvų ir kitų prietaisų įkroviklis . Dabar ir Vilniuje - Pirmoji NEMOKAMA pakrovimo stotelė.


QI-UFC czarnaWireless charger QI-UFC black. Temei“ įkrovimo stotelė - dokas. Nillkin“ Hermit multifunkcinė belaidžio įkrovimo platforma (įkroviklis, šakotuvas) - baltas. Apsaugo asmeninę informaciją ir leidžia atkurti prarasto telefono informaciją. Su „Samsung Dive“ jūs galite valdyti ir sekti savo mobilųjį telefoną . Ateik į gyvą aukcioną arba dalyvauk realiu laiku internete ir girdėk tiesioginę transliaciją ! Didelis prekių pasirinkimas, daugelis kainų NUO Euro.


Produkto modelis: USB-AC142. Tik Savi 740: neribotas pokalbių laikas naudojant prašmatnų krovimo stovo rinkinį . Kaunietis tikino, kad prie dabar įrengtų įkrovimo stotelių dėl to, kad nėra paprasto.

Tai, kad mobilaus telefono baterija gali perkaisti, o pats prietaisas dėl to . Neatidarinėkite ragelio, bazinės stotelės arba įkroviklio, nes jums gali kilti pavojus. Kai baterija išsikrauna, ragelis išsijungia. Jei kalbate telefonu , baterijai beveik išsikrovus pasigirsta. Kekvienais metais įkrovimo stotelių ir elektromobilių gamintojai pasiūlo vis. Volkswagen“ tikisi greito e- mobilumo proveržio ir dvigubina savo.


Elektromobilio įkrovimas turėtų būti toks pat įprastas, kaip ir išmaniojo telefono. Bevielio įkrovimo padas leis gretai ir patogiai įkrauti mobilųjį telefoną. LED indikatorius užsideks kuomet telefonas kraunasi.


Dekoruosime logotipu, užrašu. Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Komplekte, Įkrovimo stotelė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai