2018 m. balandžio 13 d., penktadienis

Kolpingo kolegija ekoturizmas

Daugiau rezultatų iš kolpingokolegija. Jau laikas rinktis, bet vis dar dvejoji, kur stoti? Pristatome EKOTURIZMĄ – tai studijos, subalansuotos aktyviems keliautojams, nenuilstantiems . EKOTURIZMAS – tai studijos, subalansuotos aktyviems keliautojams, nenuilstantiems ieškotojams bei atsidavusiems gamtos . Darbo laikas ‎: ‎I-IV 8. Yra čia studijuojančių šią programą? Planuoju stoti šiais metais, jeigu . Lietuvos zurnalistikos centras.


KOLPINGO KOLEGIJA , VšĮ - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis. Kolpingo kolegijos „Studentų mokslo dienos“ baigėsi tarptautine konferencija 1. Rekreacijos ir turizmo vadyba. Klaipėdos universitetas. Kolegija pavadinta katalikų kunigo vokiečio Adolfo Kolpingo vardu. Aukštosios neuniversitetinės studijos, teikiančios profesinį bakalaurą.


Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija – studijų programos. Sveiki, esu Gabrielė 22m. Turizmas ir viešbučiai. Verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaita. Lankytojai ekoturizmo paslaugas Nemuno kilpų regioniniame parke vertina labai.


Socialinių mokslų kolegija. Ekoturizmas , tarptautinis verslas, verslas anglų kalba, vaiko gerovė ir socialinė apsauga, . Istorija su ateitimi: pasaulyje minimos kunigo Adolfo Kolpingo. Kėdainių lopšelis-darželis „Puriena“ bendradarbiauja su Kėdainių Kolpingo.


Pasirenkamieji modulio elementai (studijų dalykai): Informacinės technologijos; Informacijos dokumentavimas; “Nišinis” turizmas; Ekoturizmo. Baldų ir medienos dirbinių gamyba Grafinės technologijos Maisto sauga ir kokybė Maisto technologija Reklamos technologijos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai