2018 m. balandžio 17 d., antradienis

Projekciniai ekranai

Nuomos laikotarpis, kaina su PVM. Diena, dienos, dienos, Savaitė, savaitės , Mėnuo, Ilgiau. Mokymo ir konsultacijų centras „Viskas lengvai“ teikia projektoriaus bei projektoriaus ekrano nuomos paslaugas Vilniuje.


Projektorius puikiai tiks Jūsų . Biurams su baltomis sienomis net gali nereikti projektoriaus ekrano.

Galime teikti ir papildomas paslaugas – ekrano bei projektoriaus nuomą , apšvietimo ir įgarsinimo paslaugas, pakylos (scenos) nuomą. Kaina parai: 5€ (be projektoriaus - 10€). Siūlome projektorių nuomos paslaugą efektyviam medžiagos pristatymui. Vaizdas gali būti projektuojamas tiesiai ant sienos arba specialaus ekrano. Papildomai siūlome projektoriaus ekranų nuomą.


Jei pajungdami projektorių susidursite su problemomis ar turėsite klausimų, būsime visada pasiruošę padėti,. LED ekranų ir projektoriaus nuoma. Bet kuris renginių organizatorius, nesvarbu, ar tai vienas asmuo, ar visa komanda, trokšta, kad .

Kaina savaitgaliui (nuo penktadienio val. iki pirmadienio val. su ekranu ) tik EUR . Nuomuojame projektorių ir projektoriaus ekraną. Naujiena – SAMSUNG 4K Vaizdo Sienelės Nuoma ! Tai greitai surenkamas bei. Visi projektoriaus nuoma ekranu skelbimai - projektoriaus nuoma ekranu skelbimų paieškos rezultatai Alio. Jeigu sienos nėra vienspalvės . Pasinaudokite TOPO CENTRO nuomos paslaugomis prieš įsigydami vertingesnį pirkinį ar tiesiog atostogas praleiskite turiningiau:. Lietuvos įmonių katalogas.


Klientams galime pasiūlyti nedidelius nešiojamus skaitmeninius projektorius seminarams, posėdžiams ir galingus . SONY VPL-CX1xGA projektorius. Komplekte maitinimo ir pajungimo laidai, nuotolinio valdymo pultelis. Pastatomas projektoriaus ekranas su trikoju. Lenta-bloknotas rašymui, markeriai.


Rašymo priemonės dalyviams. Kai kuriems renginiams projektoriaus nuoma Klaipeda reikalinga kaip. Lauko nuomos LED etapas ekranas parodoms. Jei ieškote Kinijoje pagaminto elektrinio grindų projektoriaus ekrano plauko šokių aikštelės grafinio .

D mapping, kino teatrų įrengimas, led ekranų nuoma , interkatyvus sprendimai,. Instagram“ ekranas – populiarėjantis pasaulyje. Sukurkite išskirtinę reklamos kampaniją panaudojus trimates projekcijas.


D projektorių nuoma verslui. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tai konferencijų įranga, kuri leidžia pranešimą pamatyti platesnei . Vilniuje, Valdovų rūmuose, kur vaizdas projektuojamas ant didelio projekcinio ekrano.


Rakinamos patalpos Jūsų daiktams ir įrangai pasidėti. Esant poreikiui galime nuomoti ir kitas Vilniaus universitete esančias patalpas ir erdves. Taip pat teikiame ilgalaikės nuomos paslaugas.


Orientuojamės ne tik profesionalių ekranų sistemų srityje, bet ir apsaugos, kvapų,. Erdvi ir moderni salė, esanti I aukšte, talpinanti iki 1žmonių. Patalpų nuoma konferencijoms, seminarams, mokymams.


Gražutės regioninio parko direkcija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai