2018 m. balandžio 17 d., antradienis

Iphone activation lock nuemimas

Iphone activation lock nuemimas

Pasibaigus 20pradžioje, Apple pristatė tai, ką jie vadina iCloud aktyvinimo Lock. Tai reiškia, kad jūsų iPa iPhone ar Apple laikrodžių, dabar . Cloud ACTIVATION LOCK (Find my iPhone ON) NUĖMIMAS - jei įsigijote telefoną, kuriame liko įjungta Find my iPhone funkcija, o su . Taip pat atliekame Apple iPhone , iPa Mac, Huawei, LG, HTC, Xiaomi,. Phone Gamyklinis Atrisimas Pigiausiai ( Unlock ). Cloud duomenų pašalinimas/ nuėmimas ne pamestiems ir ne vogtiems Apple iPhone , iPod Touch ir iPad!


Iphone activation lock nuemimas

Užsisakyte šią paslaugą jau dabar! Kas savaitę gaunu bent po kelias užklausas dėl iCloud nuėmimo. Cloud lock patikrinimai, bet kad žmonės per daug . Activation Lock is designed to keep your device and your information safe in case your iPhone , iPa iPod touch, Apple Watch, or Mac is ever . Trūksta: nuemimas Jei nutarėte parduoti „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ su. Neatjungus „ Activation Lock “ funkcijos net ir grąžinus „ iOS 7“ įrenginiui gamyklinius parametrus, kadangi „ iOS 7“ „ iPhone “, „iPad“ ar „iPod . Jau siūlome gamyklinį atrišimą (kai kuriems tinklams) bei iCloud nuėmimą.


How to Unlock iCloud activition for all iPhone , how to remove iCloud from iphone 4s, how to remove iCloud. IMEI patikrinimas, Find my iPhone ir Activation Lock patikrinimas. Pasikeitimai, susiję su iCloud nuėmimo paslauga: http://atristas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai