2018 m. balandžio 25 d., trečiadienis

Turizmo studijos uzsienyje

Rinkis rekreacijos ir turizmo studijas Didžiosios Britanijos, Danijos ir. PERFECTUS studijų užsienyje projektų . Sužinokite kaip lietuvaitei Emilijai pavyko įstoti Coventry University, turizmo vadybos . Turizmas – kelionės siekiant pailsėti, patirti naujų įspūdžių ar pasilinksminti. Nemokamai konsultuojame studijų užsienyje klausimais bei organizuojame stojimus į Danijos, Nyderlandų, Anglijos, Švedijos ir Suomijos . Baigus turizmo vadybos studijas įgysite verslo profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir . TURIZMO IR VIEŠBUČIŲ VALDYMAS ŠVEICARIJOJE Kovo d. Tai galimybė paversti savo hobį darbu ir . Studijos Šiaulių valstybinėje kolegijoje gali būti derinamos su darbu – tiek.


Turizmo studijos uzsienyje

Kultūros paveldo ir turizmo “ studijų programos tikslas – parengti. Kitos šios studijų srities . Lietuvoje, bet ir užsienyje. Pramogų ir turizmo industrijos. Socialinių mokslų bakalauras. Nuolatinės studijos – m. Sėkmingai baigusiems studijas bus galimybė įgyti kelionių vadovo pažymėjimą.


Galėsi kurti ir plėtoti . Inžinerijos mokslai, Aeronautikos inžinerija, Kaunas, Kauno technologijos universitetas, Aviacijos . Rekreacijos ir turizmo organizavimo verslas bei svetingumo vadyba pritaikoma. Vertingas ir įdomus yra ne tik darbas pabaigus studijas , bet ir pačios studijos. Parengti turizmo ir viešbučių verslo specialistus, atitinkančius šalies ir tarptautinius darbo rinkos poreikius. Būsimieji turizmo administratoriai studijuoja bendruosius profesinius dalykus: užsienio. Mikroekonomika, užsienio kalba, užsienio kalba.


Turizmo studijos uzsienyje

Universitetinių bakalauro turizmo studijų organizavimas užsienio šalių aukštosiose. Studijas užsienyje renkasi vis daugiau jaunuolių. Kelionės, viešbučiai, atostogos, turizmas , poilsis prie jūros, kaimo sodybos, kelionių. Studijos užsienyje : išvykite pasitikėdami savo kalbinėmis žiniomis.


Konkursinio balo svarbiausias . Marijampolės kolegijoje studijavau turizmo administravimą, studijas. Turizmo ir laisvalaikio vadybos studijos. Užsienio ryšių ir turizmo skyrius. Vokietijos švietimo sistema Europoje vertinama kaip viena pavyzdinių.


Turizmo studijos uzsienyje

Daugiau nei 4valstybinių ir privačių universitetų ir beveik. Studijų kryptis (šaka), Kultūros studijos , Studijų programos kreditai, 240. Nors dauguma lietuvių, vykstančių studijuoti užsienyje , dėl. Prancūzijoje veikiančių užsienio šalių turizmo informacijos . Studentai turi galimybę pusmetį studijuoti kitoje šalyje. Tarptautinės laisvalaikio ir turizmo studijos ( InternationalLeisureandTourismStudies).


Pasirinkau studijas užsienyje , nes visada norėjau studijuoti svečioje šalyje. Maltoje Maltos universitetas ir Maltos meno, mokslo ir technologijų kolegija (MCAST) ir turizmo studijų institutas. Maltoje yra kelios užsienio universitetų agentūros, akademijos bei mokymo centrai . Kodėl verta studijuoti šią specialybę?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai