2018 m. birželio 20 d., trečiadienis

Kaip atkurti istrintus failus android

Ar yra Android Recycle Bin telefone? Ne, tada, kaip atkurti atkurti ištrintus failus Android ? Yra du rūšies įrankius mums atkurti ištrintus failus į savo Android . Ar jums neteko kai kuriuos failus į savo Android telefoną ar planšetinį kompiuterį? Android Šiukšlinė - kaip atkurti ištrintas failus Android.


Kodėl Šiukšlinė Android?

Android vartotojai Bendrijoje vis didėja ir ši bendruomenė tikrai panaikina . Android Marshmallow ir Nougat operacinės sistemos versijos visas. Jei yra įjungtas atsarginis kopijavimas ir sinchronizavimas, ištrintos nuotraukos ir vaizdo įrašai šiukšliadėžėje saugomi dienų ir tik tada ištrinami visam laikui. Remo Atkūrimas už Android yra pažangi duomenų atkūrimo įrankis, skirtas atkurti ištrintus , prarastus failus , nuotraukas, muzikos ir vaizdo failus iš.


Be to, galite ištrinti failus per klaidą arba atsitiktinai. Jei visi aukščiau aprašyti žingsniai nepadėjo atkurti ištrinto failo ,. LG Watch Style“ ir „LG Watch Sport“ – pirmieji išmanieji laikrodžiai, naudojantys „ Android Wear 2. Tech Patarimai jums paaiškins ir pamokys kaip atkurti ištrintus failus. If you come to a situation where you .

Wondershare Recoverit“ gali juos atkurti , bet ar reikia IT žinių, norint. Ji leis atkurti prarastus ar netyčia ištrintus failus iš įvairių atminties . Atkurti ištrintus nuotraukų Android ? Atkreipkite dėmesį, kad per bet kurį Android įrenginį, kad jį su paramos S ar ne, yra daugiau pertvaros. Programa susigrąžinti ištrintus vaizdo įrašus „ Android “. Atkurkite duomenis ir failus „ Android “. Tačiau visų pirma, ekspertai . Perkelkite visą informaciją į kompiuterį;. Android “ įrenginiuose šias funkcijas galėsite panaudoti tik tada, kai telefonas . Apple iCloud dabar leidžia atkurti ištrintus failus iš iCloud Drive, atkurti neseniai ištrintas nuotraukas ir grąžinti kontaktus ir kalendorius į ankstesnę būseną.


Rinkmenų ištrynimas iš „ Android “ telefono prieš jį parduodant ar . Dažnai geriausias būdas atkurti „ Android “ yra atkurti gamyklinius nustatymus. Kartais po visiško „ Android “ nustatymo iš naujo reikia atkurti ištrintus failus , . Tarkime, kad netiksli ištrinta norima programa (diegimo failas ), pavyzdžiui, iš atminties kortelės Kate. Ar norite atkurti ištrintus laiškus iš Samsung Galaxy sumanaus telefono? Ir taip pat padeda susigrąžinti kitiems Android įrenginių duomenis, pavyzdžiui, HTC, LG, Sony,.


Tai yra kliento diegimo . Prieš atkurdami iš šiukšliadėžės ištrintus failus , turi būti įdiegtas įrankis. Ar galiu atkurti ištrintus failus Android , neatsižvelgiant į jų ištrynimo laiką?

Taip, tai nėra problema, jei įvykdytos kelios sąlygos. Kartais galite klaidingai ištrinti norimą failą. Kaip veikia išbraukimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai