2018 m. birželio 5 d., antradienis

Skaidriu pristatymas

Sukurkite naują pristatymą ir redaguokite jį su kitais asmenimis tuo pačiu metu. Atlikite darbus naudodami interneto ryšį arba be jo. Pateikties ( skaidrių rinkinio, pristatymo ) paskirtis yra iliustruoti žodinį pranešimą lakoniška tekstine ir vaizdine informacija.


Skaidriu pristatymas

Parengti pranešimą, pristatyti. Rengiant pateiktį reikia nepamiršti, kad skaidrės turi būti įžiūrimos net . Sukurkite pristatymo skaidres , tačiau įsitikinkite, kad jūsų sakytinės pastabos yra ne mažiau . Geras pristatymas privalo turėti ne daugiau kaip skaidrių , trukti ne ilgiau kaip minučių ir šrifto dydis visose skaidrėse . Norėdami pereiti į kitą skaidrę, pasirinkite Kita, spustelėkite pele arba paspauskite rodyklės. Jei norite pereiti į skaidrę, spustelėkite mygtuką matyti visas skaidres ir spustelėkite miniatiūrą. Skaidrės formatas turi būti 16:9!


Jei žinote, kad skaidrės numerį, galite įveskite jį ir paspauskite . Sumažinkite skaidrių skaičių iki minimumo. Norėdami aiškiai pateikti mintį ir išlaikyti publikos dėmesį ir susidomėjimą, pateikties skaidrių skaičių sumažinkite iki . Gera skaidrių pateikčių programinė įranga turėtų suteikti jūsų tiesioginei. Nenaudokite ryškių skaidrės fonų.


Skaidriu pristatymas

Nes ilgai žiūrint į tokį foną jūsų klausytojų akys greitai pavargs. Pristatymas apie mane skaidrės. Norėčiau jums kaip knygą nuo pradžios atskleisti viską apie save. PPT), kurie bus naudingi . Pakartotinai naudoti skaidrių metodą antrasis pristatymas skiriasi nuo mano pirmojo pristatymo.


Dabar pakalbėkime apie kitą būdą sujungti du pristatymus. ES klausimais kalbantiems pranešėjams, moksleiviams ir kiekvienam, norinčiam parengti pristatymą ES . Gal kas nors turit normalų powerpoint skaidrių pristatymą kokia nors tema? Tekstas skaidrėse turi būti formuluojamas trumpai ir aiškiai. Klausytojas nemėgsta skaityti ilgo teksto. Norint parsisiųsti skaidrių pristatymą reikalinga registracija.


Skaidriu pristatymas

Kai kuriems pristatymams registracijos nereikalauja. SKAIDRIŲ KŪRIMAS IR PRISTATYMAS. VIEŠOJO KALBĖJIMO KURSAI. TAIGI KALBA Mokate kurti skaidres su . PowerPoint PREZENTACIJOS. Atsisiųskite programą, kad sukurtumėte skaidrių demonstraciją.


Bolide Slideshow Creator“ yra nemokama skaidrių demonstravimo . Kas turi pasikeisti po mano pristatymo ? Antra skaidrė (jeigu tai yra dalykinis pristatymas ) skirta įvadui:. Kaip paruošti skaidres ? Neįgaliųjų teisių konven… Neįgaliųjų teisių konvencijos pristatymas ( skaidrės ). Vytauto Didžiojo universiteto firminio stiliaus knygoje pristatomas universiteto stilius ir jo formavimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai