2018 m. birželio 1 d., penktadienis

Ollex kontaktai

Keleivių transportavimo paslaugos autobusais ir mikroautobusais, galima su . Adresas Naujojo Sodo g. Kiek teko vaziuot kol kas buvo gerai. Lietuvos įmonių katalogas. Manau zmones tokiu komentaru nerasytu jei nebutu tam pagrindo. Kelionių agentūra Kelionių atlasas - Kaune Jonavos g.

I Keltai I Kelionės I Bilietai I Užsakymas internetu. Autobusų nuoma, Mikroautobusų nuoma. Transporto paslaugos: keleivių vežimas autobusais.


Nuo siol skrydzius rinksiuosi is Vilniaus oro uosto, kad tik nereiketu i Ryga vaziuoti ir su sia imone reikalu tureti. Ollex , Vilnius, Lithuania. Vaziuojant i Ryga problemu . Tėvų nerimas dėl iš užsienio grįžti turėjusio, bet be ryšio likusio vaiko atsimušė į vežėjų abejingumą. Išvyksta: Atvyksta: Bilieto kaina:.


Prekybos centro adresas: Taikos pr.

Akropolis“ aikštelės, esančios šalia Dubysos gatvės. Skaitomiausi straipsniai. Sekmadienį, birželio dieną, . Klaipėdos rajone – naujas prekybos . Namų salė: VMSC salė, Vytenio g. Treneris: Vilius Žukas.


Tačiau pastovus įsiklausymas į klientų poreikius skatino plėsti teikiamų paslaugų. OLLEX , UAB OLEGAS IR SŪNUS teikia keleivių vežimo, lengvųjų automobilių, mikroautobusų bei autobusų nuomos paslaugas. Jus domina Dėl auto parduodami naudoti automobiliai? Dėl auto Parduodamų naudotų automobilių skelbimai pateikiami sąraše. Populiariausios Dėl auto . Paskelbta, kaip vyks susisiekimas tarp Vilniaus ir Kauno uždarius pagrindinį šalies oro uostą (1).


Moteris pasakojo, kad visa tai įvyko liepos dieną. Prašome susipažinti su visais keliavimo būdais iš ir į Palangos oro uostą. Iš Vilniaus oro uosto į Šiaulius veža oro uostų ekspresinis autobusas - ollex.


Iš Kauno į Šiaulius galite atvykti AUTOBUSU (iš Kauno autobusų stoties). Mums taip buvo patogiau, o traukinio bilietų ir autobuso nuomos kaina skyrėsi nežymiai. Kontaktai : UAB „Olego transportas“.


Kompanija OLLEX teikia keleivių vežimo, lengvųjų automobilių, mikroautobusų bei autobusų nuomos paslaugas.

Jeigu domina keleivinio transporto nuoma - kreipkitės į Transrent! Prenumeruokite mūsų naujienas ir gaukite . Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su ollex.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai