2018 m. birželio 5 d., antradienis

Senu televizoriu supirkimas siauliuose

Buitinės technikos surinkimas Šiauliuose , Šiauliai. Senos technikos surinkimas. Norint pristatyti didelius kiekius senos buitinės technikos, prieš tai privaloma susisiekti su konkrečia parduotuve. CRT televizorių ir monitorių išvežimą gali būti imamas.


Metalų ir elektronikos supirkimas. Visi televizoriu supirkimas Šiauliuose skelbimai - televizoriu supirkimas Šiauliuose skelbimų paieškos rezultatai Alio. Antrinės žaliavos - supirkimas. Ir užsisakius pristatymo paslaugą) Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių , Panevėžio,.


Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius? Atneškite jį į vieną iš TOP CENTRO parduotuvių ir mes . Laikinai nesurenkame ir nepriimame televizorių ir monitorių. UAB Šiaulių metalo grupė – tai jau metų sėkmingai dirbanti metalo supirkimo. Elektronikos atliekų supirkimas. Gyventojai pristate į supirktuvę seną buitinę techniką: šaldytuvus, skalbimo mašinas, virykles ir kitą techniką, gauna už tai . Gyventojai ir įmonės turintys senų : šaldytuvų, skalbimo mašinų, viryklių, džiovyklių, kompiuterių, televizorių , monitorių, kitos technikos, gali registruotis išvežimui.


Visu tipu televizoriu remontas suteikiama 3men. Kreiptis galite visomis savaites dienomis taipat po . Pavadinimas, Kaina, Matavimo vnt. Radviliškyje, bei rajonuose ir visoje Lietuvoje. Galime išrašyti sąskaitas-faktūras.


Dirbame ir savaitgaliais. Sužinok kokios buitinės technikos supirkimo kainos tavo mieste ir visoje Lietuvoje, Lietuva. Senų televizorių , kurių garantinis galiojimas pasibaigęs, remontas – pigesnis, negu naujų televizorių.


Televizorių , monitorių supirkimas Šiauliai , Panevėžys. Juodojo ir spalvotojo metalo laužo supirkimas. Metalinių konstrukcijų demontavimas. Naudotų padangų utilizavimas.


Nuolat organizuojame elektronikos atliekų surinkimo akcijas ir pastebime tendenciją, jog senų televizorių skaičius nesustoja augęs. Garmin Forerunner 2priedai, . Spalvotųjų ir juodųjų metalų laužo bei atliekų supirkimas. Pasak jų, supirkimas pabrangina elektroninės įrangos atliekų tvarkymo.


Senu televizoriu supirkimas siauliuose

Siūlome didelį pasirinkimą televizorių ,kompiuterių, buitinės technikos ir elektronikos. Samsung, Philips, LG, Sony ir kitų). SUPERKAME VISKA KAS TURI . Klaipėdoje, įsikūrusi UAB „Metacona – įmonė, kurios pagrindinė specializacija yra metalo laužo ir kitų atliekų supirkimo , perdirbimo, surinkimo, sandėliavimo, . Masinu pirkimas, Automobiliu pirkimas, Senu automobiliu supirkimas , Senų.


Iš fizinių ir juridinių. Didelės vertės elektronikos dalių supirkimo kainos. Senų personalinių kompiuterių motininės plokštės, €, 50. Superkame nešiojamuosius kompiuterius (ASUS, DELL, LENOVO, HP).


Atliekų tvarkymas Šiauliuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai