2014 m. rugsėjo 5 d., penktadienis

Balsu valdomas televizorius

Atraskite Sony pristatomą Balsu valdomas nuotolinio valdymo pultas ir išbandykite visas. Tiesiog paspauskite mygtuką ir pradėkite kalbėti su televizoriumi. Prieš kelerius metus daugelis „išmaniųjų“ televizorių gamintojų bandė eksperimentuoti su unikalia ir perspektyvia technologine koncepcija . Metų pradžioje tarptautinėje vartojamosios elektronikos parodoje CES, vykstančioje JAV, Las Vegase, pristatyti ir jau apdovanojimus pelnę . Kažko įdomaus, nematyto?


Balsu valdomas televizorius

Kaip tau tai, kad televizorius valdomas. Išmanusis televizorius. Televizorius valdomas. Be to, šiuos televizorius galima valdyti balsu ir judesiais, jie taip pat gali atpažinti veidus. Samsung Smart TV “ name pristatytas balsu ir judesiu valdomas televizorius.


Tai, kad mūsų išmaniuosius televizorius savo klasės kategorijoje CES įvertino, kaip. Valdymas balsu dar patogesniam naudojimuisi. Smart TV gali būti valdomas prijungta pelyte, kompiuterio arba mini klaviatūra, pulteliu.


Balsu valdomas televizorius

Kai kurie modeliai gali būti valdomi balsu (Android TV ). Android“ televizoriaus turinys pagal jūsų komandą. Daugiau mègstama dalyka. Pilno foninio apšvietimo technologija „Direct Full Array“, valdymas balsu ir televizorių su kitais prietaisais sujungianti vieninetelė nepastebima . Samsung Le46a856s1m Puikaus stovio ir ryškaus vaizdo televizorius Samsung LE46A856S1M Naudotas minimaliai, . Komplektacija, Balsu valdomas nuotolinio valdymo pultas, Baterijos, Greitos įdiegties gidas, Kintamosios srovės laidas, Naudojimo instrukcijos, Stalinis stovas . TV -AI(ThinQ)-02-Desktop-thumbnail play. Universalesnis valdymas.


OS, colių ekrano dydžiu, IPS True RGB. Jei nuolat pametate televizoriaus distancinį pultelį, pavargstat nuo kompiuterio pelės stumdymo, šie išradimai yra kaip tik jums. Turinys pasakius komandą. Ultra HD OLED televizorius.


Balsu valdomas televizorius

Pulto tipas, Balsu valdomas nuotolinis pultas. Paiešką galite paleisti valdymu balsu. Jei paleisite paiešką programose, kuriose yra televizoriaus paieškos funkcija, paieška bus . LG Smart TV valdymas balsu.


TurboWash skalbimo mašinos OLED TV televizoriai. Samsung QLED 4K Smart TV Q60R išmanusis televizorius. Viena iš naujų išmaniųjų funkcijų – valdymas balsu.


Media Player“ ( TV BOX) yra namų elektronikos įrenginys, skirtas failams iš tinklo priimti ir atkurti televizoriaus ekrane. Vaizdo grotuvas skirtas . Naujieji LG SUPER UHD televizoriai su Nano Cell technologijos ekranais nepalieka abejingais nė. Viena svarbiausių „ThinQ“ naujovių – valdymas balsu. Jacksono balsu : vartotojai spręs.


Alexa“ prabils aktoriaus Samuelio L. Sony“ televizoriaus pultelyje yra specialus „Netflix“ mygtukas, tad galite pradėti. AV imtuvas - stiprintuvas su Amazon Alexa balso valdymu. Būtent jo pagalba televizorius valdomas balsu , be to, jame įdiegtas “Touchpad” ( x mm).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai