2014 m. rugsėjo 25 d., ketvirtadienis

Stebejimo kameros medzioklei

Stebejimo kameros medzioklei

Nauja medžioklės kamera HC350M su pixeliu objektyvu ir greitesnio judesio aptikimo sensoriumi. Prekiaujame aukščiausios kokybės bei gerai pasaulyje žinomų prekinių ženklų medžioklės reikmėnimis. Medžioklės , žvėrių stebėjimo kamera Sifar 3. Vaizdo stebėjimo kameros naudojamos žvėrių ar aplinkos stebėjimui. Daro nuotraukas bei vaizdo įrašus.


Kaina bei akcija priklauso nuo įrenginio parametrų. HC-300M Tai žvėrių stebėjimo kamera. Puikus sprendimas medžioklei ! Lauko kameros veikia lauko sąlygomis: lietuje ir šaltyje. Lauko stebėjimo kameros nuflmuos jums aplinką. Naujos stebėjimo kameros su programavimo instrukcija lietuvių kalba!


Gal kas galetumete patart kokia zveriu stebejimo kamera isigyti. Noreciau is pigesniu su. Tikriausiai dažnas šių dienų medžiotojas yra girdėjęs apie medžioklei skirtas gyvūnų stebėjimo kameras. Platus pasirinkimas ir nemokama konsultacija. Stebėjimo kamera BolyMedia . Medžiotojų kamera tinka gyvūnų stebėjimui, taip pat sodybų, namų teritorijų priežiūrai.


Qminiatiūrinė vaizdo stebėjimo kamera. Alytaus miškuose elniai filmuoti medžioklės. Mobilios stebėjimo kameros skirtos netik medžioklei šernų stebėjimui, bet ir bebrų, stirninų, elnių, briedžių stebėjimui, plėšrūnų populiacijos stebėjimui. Mažiausias miško kamera su nematoma infraraudonųjų spindulių blykstė.


Peržiūri nuotraukas ant fotoaparato ekrane. Judesio jutiklio atstumas iki m. Gyvūnų ar įvykių stebėjimas. Kaip apsaugos kamera namams, biurui ir kitokiems objektams stebėti.


ScoutGuard SG880MK-14mHD - 26EUR. Galimybė siųsti nuotraukas per MMS arba GPRS;. Gretimoje teritorijoje medžiotojai organizavo varyminę medžioklę. Uzsakinejamos ivairios gyvunu stebejimo kameros ,del komplektacijos,bei kainos teirautis ,tel.


Kamera sukurta dirbti su arba AA šarminėmis 1. V (Alkaline tipo) baterijomis. Išmanusis šunų dresavimo ir aktyvumo stebėjimo įrenginys. Dzūkija“ sutriuškino „Šiaulius“ ir tęsia medžioklę dėl aukštesnių pozicijų turnyro. Prieš dieną - Įsirengusieji vaizdo stebėjimo kameras taip pat galės stebėti, kas vyksta patalpose, suveikus vaizdo kamerų jutikliams.


Stebejimo kameros medzioklei

Viskas, ko reikia, – tai . Todėl mes siūlome jums savanoriškai užregistruoti policijoje savo turimą vaizdo stebėjimo kamerą ir prisidėti prie saugios aplinkos kūrimo. Ginklai medžioklei , pneumatiniai ginklai, medžioklės reikmenys, fejerverkai. Stebkam - vaizdo stebėjimo ir apsaugos sprendimų profesionalai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai