2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Midiaudio forumas

Midiaudio forumas

Midiaudio forumas muzikantams ir garsistams. December 0 2003: . Profesionalios garso įrangos ir muzikos prekių parduotuvė Lietuvoje - Vilniuje ir Kaune, bei internetu. Alfamanas - 2013-9-19:50. Feb 2 20 Forums Threads Posts Last Post; ProAudio. Diskusijos apie pro audio, kompiuterinę įrangą, įrašinėjimo, įgarsinimo temomis . Taigi patriota vaidinu, tai ir lietuvoje, antra - nebe tas amzius.


Midiaudio forumas

Geriau kas pasakytu gal midi audio . English Lithuanian Russian. Nuoma Forumas Kontaktai. AkustikaAtributikaAtsarginės . Professional Soun IĮ Paukščių tako 2 LT-1218 Vilnius Oksalis Jums, VšĮ. Muzikos kūrėjų forumas (įvairių DAW). Forumas tuščias, registruotis, ir bendrauti su savimi, na nelogiška.


Jei nukeliaučiau į profesionalia aparatūra prekiaujančią parduotuvę (TAMSTA Vilniuje ar MIDIAUDIO , Kaune – nesvarbu), tai man pasiūlytų beveik tokius . Pūtikai konservatyvūs dėl mano jau išvardintų priežasčių. Maždaug 1986-7m pirkau iš Amerikos . Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - Viskas apie. Taip, galima MIDI audio faila naudoti SMS zinutes melodijai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai