2014 m. rugsėjo 18 d., ketvirtadienis

Dėklai kompiuteriams

Kokybiškos nešiojamų kompiuterių prekės, taikomos akcijos ir greitas pristatymas į namus. Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Apsaugokite savo kompiuterį su stilingu kompiuterio dėklu , krepšiu ar kuprine. Prekes pristatome per 1-darbo dienas.


Elektroninė parduotuvė IMK. Krepšys nešiojamam kompiuteriui HAMA Tortuga 15.

QNS111K Case Logic portfelis neš. LT ASPEN dėklai planšetiniams kompiuteriams. Viršelis yra sulankstomas . Kompiuterio krepsys kiekvienam modeliui. Greitas pristatymas, užsakykite internetu dabar.


Portfelis nešiojamam kompiuteriui CASE LOGIC PNC21 1 juodas. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Taip pat įvairius smulkius priedus. Artificial Intelligence V3.

Metalinės diržo per petį tvirtinimo. Krepšiai ir dėklai nešiojamiems kompiuteriams. Elegantiškas ir madingas. Nešiojamo kompiuterio dėklas Berlin II 13. Profesionalūs, šiuolaikiški, aukštos kokybės verslo krepšiai dokumentams ar kompiuteriui.


Dokumentų dėklas HEXAGONA. Kuprinė nešiojamam kompiuteriui approx! Išmatavimai: 36x28xcm. Samsung Note odinis dėklas. Medžiaga: PU oda Spalva: balta.


Dėklas dokumentams AIRTEX. Modernus kompiuterio dėklas x 30cm. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje. Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita. Veltinio audinys Minimalistinis dizainas Vidinis pamušalas didesniam saugumui Papildomos kišenės kitiems aksesuarams Pritaikyta kompiuteriams iki 3x 24 . Kokybiški ir patogūs dėklai planšetėms, kompiuteriams.


Patogiai užsakykite internetu. Pristatome visoje Lietuvoje.

STAR klaviatūra- dėklas 9“ planšetiniams kompiuteriams. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - dėklai mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams - kainos ir specifikacijos. Lenovo ThinkPad krepšys kompiuteriui.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Didelis telefonų dalių ir aksesuarų pasirinkimas. Nauja prekė -Nauja . This product is available in Žalsvai mėlyna and in.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai