2014 m. rugsėjo 8 d., pirmadienis

Sergu lt pamirsau slaptazodi

Prisijungimas gydytojui. Naujo gydytojo/darbo vietos registracija Demonstracinė versija . PRADŽIĄ Sistemos aprašymas. Bet kurios šiuolaikiškos interneto platformos naudotojas žino: pamiršai slaptažodį – teks spausti mygtuką „ pamiršau slaptažodį “ ir susigalvoti . Slaptažodžio priminimas. Naudotojo vardas: Slaptažodis : . Jūsų senas slaptažodis bus . PAMIRSAU SLAPTAZODI KAIP PRISIJUNGTI.


Sergu lt pamirsau slaptazodi

Aš įsipareigoju saugoti savo prisijungimo prie IŠANKSTINĖS PACIENTŲ REGISTRACIJOS SISTEMOS slaptažodį ir nepatikėti jo tretiems asmenims, o įtarus, . Tiesa, užtikrinti greitąją medicinos pagalbą mitingo metu jo organizatoriai pamiršo. Su savo telefono numeriu . Siekiant užtikrinti sklandų perėjimą iš portalo sergu. Trūksta: pamirsau ‎ slaptazodi E-sveikata. Viskas apie elektroninę sveikatos sistema ir.


Išankstinės registracijos svetainės adresas – http://www. Facebook“ paskyrą, per „Google+“ . Registracija pas gydytoją tinklalapyje www. Bandant spausti pamiršau slaptažodį - atsidaro tuščias langas su kryžiuku . MAMA, AŠ SERGU LT , UABįmonės vadovas, įmonės kontaktai, kreditingumas ir daug kitos info apibūdinančios firmos veiklą. Pamirsau savo prisijungimo slaptazodi (pirma karta prisigegistr senai),. The most complete Sergu.


Sergu lt pamirsau slaptazodi

Sveikos, na tikrai geras dalykas tas sergu. Tapkite sėkmingos komandos sėkmingu nariu. Mes žadame atsakingas pareigas klientų ir mažųjų pacientų mylimoje klinikoje, patogias darbo sąlygas, . Mama, aš sergu LT , UAB. Kur turėčiau kreiptis, kad gaučiau profesionalios pagalbos ir išsiaiškinčiau, ar tikrai sergu ? Norėdama patekti pas savo šeimos gydytoją, turėdavau laukti dvi tris savaites, o dabar tinklalapyje sergu.


Gal kas registravotės pas E. Jarašiūnienę (skyriaus vedėją) konsultacijai per sergu. Ten pasirinkus laiką ir datą tiesiai galima eiti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai