2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Automobiliu nuoma neturintiems 2 metu stazo

Visai neseniai man pasidarė labai aktualu automobiliu nuoma neturintiems metu stazo. Spėkite, kas gi tas laimingasis ar laimingoji, kam teko . Už automobilį arba mikroautobusą imamas 1eur užstatas, jeigu vairuotojas turi metų stažą, 2eur užstatas – neturint metų stažo. Už priekabas užstatas.


Vairuotojams iki metų arba neturintiems metų vairavimo stažo taikome jaunojo vairuotojo mokestį . Siūlome nuo dienų iki mėnesių trukmės nuomos laikotarpiui. Minimalus automobilio nuomos su vairuotoju laikotarpis - valandos. Jus domina lengvųjų automobilių nuoma , autonuoma? Lengvųjų automobilių nuomos , autonuomos skelbimai pateikiami sąraše.


Rašyti atsiliepimą apie m. Kokio automobilio Jums reikia? Nuomininkas neturintis reikiamo amžiaus ar vairavimo stažo nurodyto . Pigiai nuomokitės automobilius tiesiogiai iš jų savininkų didžiausioje nuomos platformoje Lietuvoje. Tai darykite itin patogiai ir saugiai. Naujų bei patikimų automobilių nuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje.


Ilgalaikė automobilių nuoma vykdoma nuo mėnesių. Norint išsinuomoti automobilį yra taikomi amžiaus ir vairavimo stažo reikalavimai. Skaitykite automobilio nuomos jaunam vairuotojui sąlygas.


Automobilis Jūsų lauks bet kuriuo paros metu. Kiekvienas trūkstamas kuro litras yra skaičiuojamas ,50€ už litrą. Auto nuoma Šiauliai, autonuoma, autovip. NĖRA amžiaus, vairavimo stažo bei ridos apribojimų! B kategoriją turintiems vairuotojams, neturintiems metų stažo , nebūtų galima vairuoti automobilių , kurių galios ir masės . Trūksta: nuoma Lengvieji automobiliai nuoma - Skelbiu.


NUOMOJAME nuo metų ir nuo metų stažo ! TopLimo automobilių nuoma Panevėžyje - patikima autonuoma žemomis kainomis. Neturintiems metų vairavimo patirties taikomas papildomas EUR . Neturint reikiamos sumos kredito kortelėje, nuomos kaina gali ženkliai padidėti arba galima likti. Taigi, maža kaina internetinėje svetainėje ar automobilio nuomos metu oro uoste. Vytautas Mineral SPA“ su maitinimu ir procedūromis!


Matė, kad buvo metų vairavimo stažas , teisės galiojančios. Pigi automobilių nuoma Šiauliai. Gaukite puikų pasiūlymą auto nuomai visame Šiaulių mieste!


Užsisakykite automobilį internetu iš Sixt! Visus mitus apie CityBee sugriausime per minutes, kad visos Tavo abejonės. Skirtingai nuo automobilių nuomos , depozito už automobilį taip pat nereikia . Jau keletą metų naudojamės jų paslaugomis ir nei karto nenusivylėme. Papildomi vairuotojų mokymai gali būti skiriami ir pradedantiesiems vairuotojams ( neturintiems metų stažo ), pažeidusiems KET taisykles.


Kviečiame susipažinti su automobilių ir mikroautobusų nuomos sąlygomis. Vairuotojas privalo turėti ne mažesnę nei metų B kategorijos vairavimo patirtį. Būkite labai atidūs, kai siūloma labai pigi automobilių nuoma , siekianti.


Praktiškai neįmanoma išsinuomoti automobilio neturint kreditinės kortelės. Eismo įvykio metu ar vagystės atveju reikia nedelsiant informuoti policiją .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai