2015 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

Granulinė ortakių krosnelės

Granulinė ortakių krosnelės

Granulinė krosnelė su ortakiais EuroAlpi MONVISO 7kW. Galimybė pajungti ortakius , Siauras korpusas, Galia 7. W, Degimo laikas 9-val. W-6(ankstesnė kaina 999) 7. Kartu, krosnelės , kūrenamos medžio granulėmis – kur kas ekonomiškesnės, nei kūrenamos malkomis. Kilmės šalis: Italija Prekės pristatymo kaina: EUR.


Prie šių krosnelių gali būti pajungiami ortakiai ir šiluma tiekiama ortakiais į. Inteligentiškas degimo valdymas su. VISOS KROSNELĖS PAGAMINTOS LIETUVOJE. Galingumas, KW: Išmatavimai, m840x936x252. Užsiimame didmenine ir mažmenine prekyba. Nuolaidos net iki procentų!


Skirtingai nei židinys, granulinė krosnelė jau yra paruošta eksploatacijai (su apdaila),. Taip pat ortakių pagalba yra šildomos ir . Geriausi pasiūlymai vienoje vietoje. Dar viena granulinė krosnelė įsikūrė svetainėje Šį kartą tai Doge granulinė krosnelė , šildanti pagrindinę patalpą ir papildomas ortakių pagalba.


Granulinė ortakių krosnelės

Jie taip pat gali būti naudojami šildant keletą patalpų, naudojant ortakius. Kodas: KITURAMI_KRPS_30A. Taisyklingai sumontuoti ortakiai ir kokybiškas židinys labiau tinkami norint šildyti.


GRANULINE KROSNĖLE SU VANDENS KONTŪRU. Pastovią šilumą padeda išlaikyti granulinės krosnelės. Tiny - tai šiuolaikiško dizaino kompaktiška granulinė krosnelė. Jos gylis tesiekia cm.


Puiki technologija - 1 pagamintos šilumos ortakių pagalba . Paprastai granulinė krosnelė atlieka tik šildymo funkciją, o naujos kartos. Nuo židinio yra galimybė prijungti ir ortakius , ir šildomas sieneles, . Kelly - tai šiuolaikiško dizaino kompaktiška granulinė krosnelė. Prie šios krosnelės galima prijungti iki metrų ortakių , kuriais šiluma galės patekti į šalia esančias patalpas. Romotop krosnelė Alpera su keramikos apdaila. PIAZZETTA židinių kapsulės ir krosnelės yra gaminamos ir surenkamos kompanijos . Lincar granulinė krosnelė OLGA 5su ortakiu.


Pasirinktinai raudonos, kreminės arba pilkos spalvos. Nors žodis krosnelė šiais laikais, kai šildymo srityje naudojami žodžiai. Plieninė krosnelė Mega Max 14kW.


Granulinė ortakių krosnelės

Išsirinkti tinkamą krosnelę dabar yra tikrai sunku. Atsirado ir daug granulių gamintojų Lietuvoje, pradėjo populiarėti ir granulinės krosnelės. Ortakius galima montuoti nuo atviro tipo židinių (turi turėti dureles) ir nuo židinių - kapsulių. Galima juos išvedžioti ir nuo krosnelių , jeigu jos turi . Svoris (kg): 1Ortakių sistemos pajungimas: Yra Konvekcinis ventiliatorius: Yra Nuotolinio .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai