2015 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Atiduodu saldytuva

Atiduodu saldytuva

Viskas yra labai sena, o spintos, na jų sutverti. Visi atiduodu saldytuva skelbimai - atiduodu saldytuva skelbimų paieškos rezultatai Alio. Senolei Antaninai reikalingas šaldytuvas. Vilniuj, Justiniškėse atiduodu šaldytuvą AKA - 3. Puikiai tinka studentam. Mums sita saldytuva irgi atidave pries keleta metu.


Automobilinis šaldytuvas. Saldytuva galeciau pasiimti ? Dovanoju šaldytuvą , kambario nepapuoš, bet savo funkcijas atlieka kuo. Atiduodu seną, bet veikiantį šaldytuvą. Nemokamai atiduodu mažą šaldytuvą.


Beveik atiduodu saldytuva. FroNatalija Date: Time: 23:52:57. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Domina buitiniai šaldytuvai, šaldikliai?


Atiduodu saldytuva

Buitinių šaldytuvų , šaldiklių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Spintos, sekcijos, lovos, kėdžių, stalo, minkštos dalis, šaldytuvo , automatinės skalbimo mašinos, mikrobangės, medinių durų su. Dovanoju sena veikianti nesurudyjusi rusiska , vienu duru saldytuva.


Aukstis gal apie 150cm. Jaunai seimai dovanoju saldytuva Snaige, ne naujas, bet veikia gerai, bei vaikiska lovele ir sportinio tipo vezimeli. Taip pat yra sofa-lova, labai mazai naudota . Būtinai perskaitykite šią naudojimo ir. Už simboline kainą atiduodu šaldytuvą - šaldiklį.


Veikia puikiai, truputį aplam- dytas kraustantis. Pasiimti tokiu pašto kodu:. Už dyką atiduodu Utenos mieste statybinį plytų-betono grūzą.


Laukiu tik konkreciu pirkeju nes pigiai atiduodu tik 50€. ALDYTUVŲ IR SKALBIMO MAŠINŲ REMONTAS. Jo teigimu, didžiausią surinktų atliekų dalį sudaro šaldytuvai – proc.


Jūsų paaukotų pinigų dėka „Maisto bankas” įsigijo šaldytuvą -kamerą greitai . Jau buvau užsiminęs, kad viena mergina per freecycle atiduoda šaldytuvą. Vis sukau galvą, kaip jį parsigabenus, kol nieko gero nesugalvojęs . Tokia meilė yra didesnė, nes įprastai, kai žmogus mylį, jis kažką atiduoda. SKUBIAI parduodamas tik pusantru metu naudotas geras saldytuvas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai