2015 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

Hipersaitas

Spustelėkite saitą, kad pereitumėte į žiniatinklio adresą arba . Paskirtis dažniausiai yra kitas tinklalapis, tačiau gali būti ir paveikslėlis . Apibūdina hipersaitas. Hipertekstas – dokumentas, sudarytas iš tekstų ir piešinių, turi nuorodas arba hipersaitus į kitus dokumentus ar kitas sritis tame pačiame dokumente. Galimybė į darbaknygės langelius įtraukti hipersaitus , o tada naudoti juos informacijai peržiūrėti – tai naudinga programos Microsoft Office Excel savybė. Many translated example sentences containing hipersaitas – English- Lithuanian dictionary and search engine for English translations. Pagrindinis skirtumas tarp hiperteksto ir hipersaito yra tas, kad hipertekstas yra tekstas su nuorodomis į kitą tekstą, o hipersaitas yra nuoroda hipertekstu, kuris . Pirmoji byla yra daugiausiai susijusi su dėl galėjimo cituoti nurodant hipersaitą kaip atskirą nuo naujo teksto formato dokumentą, kurį galima . MS PowerPoint programa daroma: dizainas, skaidrių pasikeitimo efektai.


Dokumente, galite pakeisti abiejų aplankytų ar nelankytų saitų spalvą . Pavyzdžiui, jei kalbu apie tai, kaip . Abi nuorodos ir hipersaitai yra neatsiejama žiniatinklio dalis, dėl kurios jūs galite pereiti iš vienos vietos į kitą tinklalapiuose ar net svetainėse . Kaip teikiamos interneto paslaugos? Kas yra potencialūs interneto vartotojai? Kaip koduojami duomenys perduodant juos internetu? Contextual translation of hipersaitas into English.


Human translations with examples: hyperlink. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant hipersaitas – Dictionnaire français-lituanien et moteur de recherche de traductions françaises. Pridėjus hipersaitus į „Word“ dokumentą, galite lengvai skaityti savo žiniatinklyje arba kitoje dokumento dalyje esančią informaciją, nereikalaujant, kad šis . Pateikti hipersaitus programos naudotojo sąsajoje galite naudodami URLSpan arba patogumo klasę Linkify.


Hipersaitas

Labiau tikėtina, kad pritaikymo neįgaliesiems . Ukrainiečių kalbos pamokos: Kaip pasakyti? Microsoft Word pirmiausia naudojamas tradiciniams teksto apdorojimo dokumentams kurti, tačiau taip pat leidžia jums dirbti su hipersaitus ir interneto . Word“ faile lengva pridėti arba pašalinti hipersaitą arba išnašą, tačiau daugelis vartotojų nežino, kaip tai padaryti. Veiksmai skiriasi tik šiek tiek, priklausomai nuo. Integruotų lietuvių kalbos ir raštijos išteklių informacinė sistema hipersaitas.


Lietotāja pieredzes meistare Mārgareta Gulda Stjuarte atklāj. Teksto ar grafikos eilutė, kurioje naršyklė nurodo įkelti URL, inicijuoti el. Pašto sesiją arba pereiti prie teksto inkaro. Look at other dictionaries: hipersaitas — hipersai̇̃tas dkt.


Norėdami sukùrti núorodą, pasižymėkite jõs viẽtą ir spràgtelėkite meniù komándą „Įter̃pti hipersai̇̃tą“ . Hipersaite ir interneta LEGO klucītis. Glosbe, žodynas, nemokamai. Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis. Vieno interneto svetainės administratoriaus Švedijoje tinklapyje buvo pateikti hipersaitai (angl. „hyperlinks“) į viešai prieinamus straipsnius.


Nemokamų nuotraukų paieška pagal raktažodį - hipersaitas. Hipertekstu sistēmās pasvītrots vai kā citādi izcelts vārds vai frāze, uz kura novietojot kursoru un noklikšķinot peli, displeja ekrānā . Darbas su biuro programų, vartotojas dažnai susiduria su hipersaitus. Jie būtų galima perkelti į interneto puslapį ir atidaryti kitus dokumentus, reikalingus darbui. Kaip padaryti, kad hipersaitą , kuris yra hipersaitą , nuoroda, vidaus atskaitos.


Hipersaitas

Interneto negali egzistuoti be nuorodomis. Jie yra jungiamoji grandis. Naudodami „Excel“ hipersaitus galite susieti kitus elementus, lenteles, lapus, „ Excel“ darbaknyges, kitų programų failus (paveikslėlius ir kt.), Įvairius objektus . Jei kopijuosite tekstą iš žiniatinklio ir įklijuosite jį į Wor tai gali būti erzina, kai hipersaitus perkelia su juo. Naujo hipersaito įrankio pridėjimas. Visi elektroninės formos ArcIMS vadovai.


FR lien hypertexte externe. Definīcija: A hyperlink pointing to a page or file that is outside of the .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai