2015 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

Lietuviu dizaineriu rubai vyrams

LE SLAP unikalaus dizaino džinsinis švarkas su prisegama kailio apykakle. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . Lietuvos dizainerių darbų: nuo aprangos ir aksesuarų iki baldų ir interjero detalių. Kaip ir ši parduotuvė, tai viskas apie mus- vyrus ir moteris, ir mums. Tai lietuvių dizainerės, rankų darbo drabužiai, kurti įvairioms progoms ir kasdieniam ar .

BALTŲ rūbai pasižymi funkcionalumu, universali konstrukcija tinka ir vyrams , ir moterims. BALTAI, tai mūsų duoklė ūkanotam Lietuvos orui. Turbut pastebejot, kad pastaruoju metu nemazai atsirado ivairiausiu lietuvisku kureju facebook puslapiuose, butu smagu pasidalinti . Robert Kalinkin Fashion House - Make a Statement.


Ajajai - lietuviškas prekės ženklas - paprastai nepaprasti - patogūs, jaukūs, kokybiški, laisvalaikio drabužiai vaikams ir suaugusiems. Stilingus vyriškus rūbus ir batus internetu dabar įsigyti dar paprasčiau. Mes prisijaukinom patį.

NEMOKAMAS pristatymas ir grąžinimas. Panašūs Išversti šį puslapį Moustache Boutique. Lietuvių dizainerių kurti rūbai ir aksesuarai vyrams ir moterims. Apatinės kelnaitės iš organinės. Mūsų adresas: Vilniaus g. Lieknam(tarp S ir M) vidut.


Dizainerės Ievos Daugirdaitės kolekcija. Urock ARCHYVAS tai išskirtiniai, reti, vintažiniai ir limituoto leidimo drabužiai. Archyvo drabužius galima išsinuomoti įvairiai meninei veiklai, renginiams bei . Drabužiai internetu, tik aukščiausia kokybė geriausiomis kainomis. Rūbų dydžiai nuo S iki XXXXL.


Renginys auga, tad norime kasmet suburti vis daugiau Lietuvos ir užsienio kūrėjų. Vyrų mados savaitėje“ – trijų italų dizainerių kolekcijos. Rankų darbo papuošalai moterims ir vyrams.


Apyrankės, kaklo papuošalai, rankinės, delninės, kuprinės, tašės ir kiti aksesuarai.

Be pasakiškai patogių, dizainerių kurtų batų, sporto prekių išparduotuvėse rasi platų drabužių. Uždaroji akcinė bendrovė Tuma įsikūrusi Lietuvos sostinėje Vilniuje. Siuvame įvairių užsienio dizainerių sumodeliuotus drabužius, kailinius.


Tik dzemperis toks per galva su kapisonu, tai labiausiai nekenciu ji uzsideti ir nusiimti, net vyro prasau pagalbos. Tad zinau, jei uzsidesiu, . Rodymas: SąrašasTinklelis. LT, pristatantys didžiausią vietos dizainerių asortimentą Lietuvoje, po savo stogu.


Nuo išskirtinio dizaino drabužių ir aksesuarų moterims, vyrams ir vaikams iki . Prekių palyginimas (0). Ar žinote, kodėl rugsėjis yra pats geriausias mėnuo atsinaujinti? Nes žinomiausi Lietuvos prekiniai ženklai išparduoda praėjusio sezono prekes žemiausiomis . Pasidomėjau kas pasaulyje vyksta šia kryptimi ir maloniai buvau nustebinta, kad ne tik dizainerių rūbai ir aksesuarai, bet net ir ofiso, kasdienių .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai