2016 m. gegužės 31 d., antradienis

Didmenine prekyba rubais

Didmeninė prekyba drabužiais mažomis kainomis. Europos gamintojų rūbai vyrams, moterims ir vaikams. Susisiekite ir gaukite pasiulymą dabar! Domina drabužiai urmu ir drabužių didmeninė prekyba?


Jūs pataikėte būtent ten kur reikia! UAB Drabužių Oazė per.

RM Stokas užsiima naujų, kokybiškų, stilingų rūbų didmenine prekyba vyrams, moterims, vaikams. Atraskite unikalų mados skonį! Produkcija: „Geox“, „Diesel“ . Stock rubai urmu is Anglijos, ir Vakarų Europos. Didelis prekiu pasirinkimas, pristatome po Lietuva.


DIDMENINĖ PREKYBA RŪBAIS IR AVALYNE. Garsių pasaulio gamintojų rūbai urmu – už gerą kainą Jums! Išskirtinės kolekcijos vyrams, moterims ir vaikams - didmeninė prekyba firminiais drabužiais.

Visi didmenine prekyba drabuziai skelbimai - didmenine prekyba drabuziai skelbimų paieškos rezultatai. EUDRA - viena didžiausių dėvėtų (angl. Second hand) ir naujų (angl. Stock) kategorijos drabužių, avalynės bei aksesuarų didmeninės prekybos įmonių ne tik. Taip pat galima rinktis . Mes suteikiame galimybę prekiauti naujausių kolekcijų rūbais be jokių papildomų investicijų.


Palaidinės mergaitėms, marškinėliai berniukams, pėdkelnės ir kiti vaikiški rūbai. Specializuojamės didmeninėje prekyboje naujais drabužiais. Mes dirbame tiesiogiai su gamyklomis Bangladeše, kurių pagrindiniai užsakovai yra didelės . LITATEX didmeninė prekyba – tai prekyba garsiausių pasaulyje gamintojų drabužiais bei avalyne.


Pas mus rasite didelį pasirinkimą rūbų moterims, vaikams, vyrams, avalynės o. DĖMESIO - TIK TIEM KAS PREKIAUJA RŪBELIAIS! Mes - įmonė, tiekianti rūbus iš viso pasaulio. Darbo patirtis - daugiau nei 10metų. Siūlome didelį dėvėtų drabužių ir avalynės asortimentą: vaikiški, moteriški, bei vyriški geros kokybės . Planuojate atnaujinti savo jau turimą asortimentą, plėsti savo . Galime pasiūlyti itin platų ir nuolat atnaujinamą . Paslaugų verslo pardavimas Vilniuje už € 14.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kažkada pati ieškojau didmeninko kuris tiekia drabužius už gera kainas.

Tad daabar galėčiau pasidalinti ir su Jumis bei . Shoes-World gali pasiulyti ne tik dideli avalynes pasirinkima, bet taip pat ir ivairiu drabuziu. Sioje kategorijoje galesite rinktis is siulomu . Jei esate prekybininkas ir norėtumėte papildyti savo asortimentą bei prekiauti mūsų prekėmis, kreipkitės į mus ir mes paruošime Jums pasiūlymą prekybai ! Dėvėti rūbai, Šiauliai, Šiauliuose, dėvėti rūbai urmu, iš Škotijos, iš Anglijos, dėveti drabužiai, orginalas, nerūšiuoti, didmeninė prekyba dėvėtais drabužiais. Paieškos rezultatai pagal užklausą didmenine prekyba drabuziais Kaune.


Raskite dominančias įmones pasinaudoję patogia paieška Lietuvos įmonių kataloge.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai