2016 m. gegužės 27 d., penktadienis

Karcher siurblys

Kärcher dulkių siurbliai - aukštos kokybės ir draugiškos kainos garantija. Parduotuvėje turime daugiau nei modelių. Išsirinkite už patrauklią kainą.


Karcher siurblys

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Konteinerio talpa l. Priedų prijungimas mm. Vakuuminis siurblys VC Premium, Kärcher. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Apsilankyk Elektromarkt. Visi karcher siurblys skelbimai - karcher siurblys skelbimų paieškos rezultatai Alio. Siurblio tipas: rankinis. Inovatyvi pavaros koncepcija. Su į priekį besisukančiais šepečiais, įrenginys grindimis juda tarsi pats . Daugiafunkcinis dulkių siurblys KÄRCHER WD 3. Buitinis sauso-drėgno siurbimo siurblys komplektuojamas su tvirtu ir smūgiams atspariu litrų talpos šiukšlių . KARCHER WDSauso - Drėgno valymo dulkių siurblys 1. Valymas garais ir dulkių siurbimas vienu įrenginiu ir . Karcher WD gali susidoroti su bet kokiu purvu.


Karcher siurblys

Kitos akcijinės prekės. Plaunamo siurblio nuoma su visais reikalingais priedais baldams, . Itin galingas ir efektyvus daugiafunkcis dulkių siurblys WD Premium komplektuojamas su litrų. Kiliminės dangos, plovimo siurblys, garinimo siurbliai.


Komplektuojami ir siūlomi priedai, val. Pjovimo ir šlifavimo mašinėlė HILTI DC 2S, 2. Jis juda bet kokiu paviršiumi ir kuo švariausiai . Kaina savaitgaliui: 25eu. Ilgesniam laikotarpiui taikomos nuolaidos: Plaunamas dulkių siurblys idealiai tinka kasdieniniam naudojimui. Prekės tipas, Dulkių siurbliai.


Su šiais siurbliais galima plauti įvairius paviršius, ne tik grindis, kilimus, bet ir baldus, automobilio saloną. Robotai dulkių siurbliai - tai efektyvi namų tvarkymo priemonė, nereikalaujanti laiko ir pastangų. Pregledajte akcije Robot. Profesionálna kotúčová . NAMAS ŠILDOMAS DUJOMIS !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai