2016 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

Mylimiausia kortele

TOP picoms iki - nuolaida! Per pusę pigiau ir dvigubai skaniau! Kurdami kortelę MYLIMIAUSIA pirmiausia galvojome apie Jus - siekėme sukurti tokią kortelę , kuri Jums būtų naudinga ir reikalinga kiekvieną dieną.


Mylimiausia kortele

Tai lojalumo kortelė , su kuria galite gauti įvairiausių naudų pirkdami SENUKŲ ir lojalumo programos MYLIMIAUSIA partnerių prekybos vietose. JŪSŲ MYLIMIAUSIA KORTELĖ LAUKIA JŪSŲ. Norėdami sutaupyti laiko, galite tiesiog atsispausdinti ir užpildyti prašymą išduoti kortelę MYLIMIAUSIA namie ir . Atsiskaitykite už pirkinius iki Eur bekontakčiu būdu, net neįvesdami PIN kodo. Tai išskirtinė kortelė , kuri Jums kasdien bus mylimiausia apsiperkant skirtingų partnerių prekybos vietose. Mylimiausia “ – net penkių partnerių nuolaidų kortelės vienoje kortelėje.


Turėsite tik vieną kortelę , tačiau ji suteiks tiek . Visos nuolaidos SENUKUOSE dabar su viena MYLIMIAUSIA kortele ! Daugiau apie atsinaujinusią. Kas savaitę IKI, IKI EXPRESS parduotuvėse rasite atnaujintą kortelės ženklu pažymėtų prekių asortimentą, kuriam taikomos nuolaidos. Informacija apie kortelės. Prieš kelerius metus iš . Išmanus fontanas ir vaizdai iš metrų aukščio.


Viską keičianti kortelė – visos nuolaidos SENUKUOSE dabar su viena MYLIMIAUSIA kortele ! TREČIADIENĮ IR ŠEŠTADIENĮ specialiai Jums su MYLIMIAUSIA kortele daugeliui prekių taikoma net nuolaida! Patys mylimiausi vienoje kortelėje – nuo . Kortelę pristačiusių partnerių koncepcija sujungti. It is a domain having lt extension. Jei turite visą gausybę lojalumo kortelių , greitai piniginėje turėtų.


Esame tikri, kad MYLIMIAUSIA taps Jūsų mylimiausia. E-korteles MYLIMIAUSIA KORTELĖ - E-korteles photograph. DRAUGŲ ar MYLIMIAUSIĄ kortelę turėti verta, nes: - Iškart suteikiama nuolaida visiems patiekalams, desertams ir nealkoholiniams . Nuo tos akimirkos, kai kortelė randa vietą Tavo piniginėje, visus metus turi daugybę privilegijų. Jums tereikia bet kurioje IKI ar IKI . SEB banko klientams, kuriems spalio d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai