2016 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Kaunas ventspilis autobusas

Palyginkite keliauti su autobusu , traukiniu ar su savo automobiliu . Siūlome tiek pigių avialinijų, tokių kaip Wizzair, Ryanair pigius . Išvažiuojame iš Spaudos rūmų stotelės Vilniuje ir iš Lentvario (geležinkelio pervaža). Find the travel option that best suits you. Vilniaus autobusų stotis-priemiestinių, tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų tvarkaraščiai, bilietų pardavimas, kelionės ir keltų bilietai, draudimas, skubių siuntų . Palace žemutinėje aikštelėje) bei Kauno (PC Mega aikštelėje prie Rimi).

Europoje keliaukime autobusais. Kad kelionė neprailgtų . Savaitgalis Latvijos pajūryje. Kautra autobusų bilietai. Tikslių autobusų išvykimo laikų, kelionės trukmės, kelionės autobusu kainos ir taikomų nuolaidų.


Kretinga ( autobusų parkas) per Kvecius. Klaipėdos autobusų parkas teikia reguliarias keleivių pervežimo paslaugas Klaipėdos mieste, priemiestyje, tarpmiestiniuose bei tarptautiniuose maršrutuose. Kaunas per Klaipėdą, Kryžkalnį (ekspresas).


Taip pat galima nuvykti autobusu.

Autobusų tvarkaraščiai. Pasirinkite tvarkaraštį. Iš oro uostų į Oslo centrą galima nuvykti tiek autobusu , tiek traukiniu. Išvykimas iš Vilniaus, Kauno ir Panevėžio. Teikiame informaciją apie autobusų išvykimo ir atvykimo laiką į galinius ir tarpinius punktus, bilietų kainas bei esamas laisvas vietas autobusuose, . Keleivių pervežimas miesto, tarpmiestiniais ir tarptautiniais maršrutais.


Tachografų patikra, autobusų pardavimas. Trūksta: ventspilis LATVIJA. Laikui bėgant ji buvo kelis kartus perstatyta. Ventspilis , VENTSPILIS , Darzu, Latvija, 57.


Kelionė automobiliu į Palangą. Kalėdinė Kauno eglutė, šventinė mugė ir nemokami muziejai! Apžvalginė ekskursija po Vokietijos sostinės centrą autobusu : Televizijos bokštas , . Netoliese esančios vietos.


Išsami žemėlapio informacija. Pažintinė dviejų dienų NAUJAMETINĖ kelionė autobusu į VENTSPILĮ ir apsilankymas vandens. KELIONĖS POGRAMA: DIENA. Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos.

Liepoja – tai jaukus, o tuo pat metu ir . Mažeikiai, Venta, Akmenė, Skuodas, Plungė, Telšiai, . Vyksta autobusai , liko vietos. Bus: Liepājas autobusu parks. Ir mums nesvarbu, ar autobusas iš Kauno , ar Vilniaus, ar Marijampolės, . Netikėtai sugedo autobusas.


Kaune saulė teka 05:4 leidžiasi 21:0 dienos ilgumas 15:19.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai