2016 m. gegužės 17 d., antradienis

Membershop furla

Daugiau kaip prieš metų įkurtame salone Jūs rasite platų vestuvinių ir proginių suknelių asortimentą bei didelę aksesuarų pasiūlą. Yra gausus didelių dydžių . BIRUTĖS SALONAS, vestuvinių, proginių drabužių nuoma. Aukščiausios kokybės suknelių pardavimas ir nuoma.


Vieninteliai Šiauliuose atstovaujame Ariamo bei Tesoro mados ženklus! Praverkite naujų, elegantiškų .

Ilgametės tradicijos, patirtis ir kokybė – tuo gali pasigirti Šiaulių. Parduotuvė tvarkinga, joje kabo daug proginių suknelių , nors jų kainos . Drabužių nuoma Šiauliuose. ELEGANCIJA, proginių ir vestuvinių suknelių salonas.


Viva La Fiesta salonas siūlo aukščiausią kokybę, platų vestuvinių, proginių , vaikiškų suknelių asortimentą, tik naujausias sukneles. Mūsų salone ne tik rasite. Dienos metu su ilga sijonu, vakarine dalis su trumpu sijonu.


Vestuvine suknele dvieju daliu.

Tinka S dydzio nesiojancioms. Ugis butu 164cm, svoris kg. Nuotakai pageidaujant Jolitos salone pamergės . Prekių pirkimo ir grąžinimo taisyklės . Visi sukneliu nuoma skelbimai Šiauliuose - sukneliu nuoma skelbimų paieškos rezultatai Alio. Proginių ir vestuvinių drabužių nuoma.


Birutės Salonas - jau daugiau kaip metų proginių drabužių nuomos paslaugas teikiantis salonas. DELFI - DELFI Stilius apsilankė Šiauliuose ir pasidomėjo, kokių stilingų parduotuvių galima rasti šiame mieste. Miestas: Šiauliai , Vilnius. Dekoras bei vestuvinių suknelių siuvimas, pardavimas.


Prieš apsilankymą būtina registruotis telefonu. Renginių organizavimas, vaikų gimtadieniai, teminių ir karnavalinių rūbų nuoma. Japonijos karališkosios šeimos moterysnostalgia.


Jau gandai išlaisvinti baltame spalvotame . Prieš porą mėnesių Šiauliuose atsidariusio vestuvinių ir proginių rūbų nuomos salono. Jūsų laukia platus pasirinkimas, malonus . Gracijoje“ rasite vestuvinių suknelių , kurias modeliuoja ir siuva. Lietuvos įmonių katalogas.

Check out Pamergiu Sukneles Nuoma Siauliuose pictures - you might also be interested in. Kad galėtume produktyviai, profesionaliai ir dėmesingai suteikti Jums drabužio nuomos paslaugą, būtume labai dėkingi, . Išskirtinių vestuvinių suknelių salonas. Jau daugiau nei dešimt metų veikiantis salonas, nuolat tobulėja, kad Jūsų svajonės taptų realybę.


Paieška pagal: sukneles.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai